Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet. Mit gondoltok róla? Tovább lent.
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Szinte minden szabadidőnket együtt töltjük, és hát kicsit ráuntam. Részemről a szerelem elmúlt, már csak erős szeretet maradt,de még kavarognak bennem az érzések,nem vagyok benne biztos,h nem Ő az igazi... Ő viszont még mindig nagyon szerelmes belém. De nekem tér kell, barátok, bulizás, ismerkedés, stb. Arra gondoltam,h megbeszélem barátommal: "szüneteltessük" a kapcsolatunkat,h rájöjjek,mit is akarok. Ez a szünet sztem úgy lenne korrekt,ha csak ismerkednénk másokkal,de semmi csók és egyéb nem lenne mással (se egymással). Viszont találkozni azért nagy ritkán találkoznánk egymással,beszélgetnénk. Mi a véleményetek erről?
20/L
Nem lenne értelme, mi az, hogyeddig csókolóztatok, most meg majd a szünet matricával a homlokotokon nem? Akkor meg mi értelme mással ismerkedni eleve?
Szerintem zárjátok ezt le, úgyis mindig a nő dönt (sajnos).
F25
ez baromság
egy kapcsolatban vagy megbeszélitek a problémákat, vagy szakítani kell és kész, nem kell ide szünet
am is minek?csaqk jobban eltávolodtok egymástól
2-esnek igaza van ez a szünet dolog marhaság.
A szünet az csak iskolában jó. Vagy munkahelyen.
Arra jó neki a szünet, hogy hátha megismerkedik olyannal, aki megfogja őt, talán ki is alakulhat valaki.Igaz? Ha meg nem jönne össze, akkor mégis ott van a 2 éves kapcsolat, ahova vissza lehet menni. Szerintem ez nagyon nem fair dolog a barátodra nézve, ha nem szeretnéd ezt a kapcsolatot, akkor szakíts. Ne játszadozz az érzéseivel!
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!