Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egy héttel mintha semmi se történt volna tovább lépett boldog volt. Megsem viselte. Pedig nagyon szeretett! Mit gondoltok?
Könnyen esik szerelembe.
Vannak ilyen gyorsan túllépő típusok.
Mindenesre, szerintem teljesen feleslegesen foglalkozol az üggyel.
1. Nem szeretett annyira, csak mondta. Ezesetben az új nőt sem szereti. Valszeg még fiatal és szeleburdi. Megesik. (én erre tippelek)
2. Szeretett, és ez a bosszúhadjárat mert elhagytad. Szóval most ő kefél, csajozik, másnak bizonygatja a nagy lamúrt, csakhogy az önbecsülésén esett csorbán enyíhtsen.
3. Igazából miért is foglalkozol vele, ha te hagytad el...? Nem tökmindegy...?
"Én kiszerettem belőle és szakítottam vele."
"És ő nagyon hamar tul lett rajtam!"
"a mostani barátnőjének pedig olyanokat mondd h soha nem hagyná hogy elhagyja és harcolna érte"
En meg azt tennem hozza, hogy
"Tipli van Pici-Lány!"
esetleg az új pasiddal mégsem jött össze? azért zavar, hogy az exed már mást szeret?
nekem ez ugrott be.
én se nyalogattam a sebeimet 2-3 napnál tovább, ha kidobtak. összejöttem mással. miért baj az, hogy az exed boldog akar lenni?
nekem is volt egy ex, aki morgott, hogy fél évvel az után hogy ő kidobott engem, összejöttem mással és az esküvőnkre készültünk akkor. össze is házasodtunk azóta.
mintha az az 1 hónap az exxel hú de nagy lámúr lett volna. ő volt a szemét velem, aztán ki is dobott, nehogy már még én sirassam évekig.
úgy tűnt, azért érintette rosszul mert neki utánam nem volt senkije. pedig a szakításunk után 2 évvel beszéltünk újra, mert véletlen meglátott az egyik vasútállomáson, és odajött hozzám.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!