Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok: lényeges hogy a fiú magasabb legyen mint az álltala szeretett lány?
a mostani párom pont olyan magas mint én nekem nem kényelmes ha az utcán ha magasabb vagyok tőle ezért nem hordok magassarkút, viszont iszonyúan jó, hogy ha megcsókoljuk egymást nem kell nyujtózkodni sehová, pont tökéletes igy
de ha alacsonyabb lenne az már nem lenne olyan jó móka...és nem tartom magam konzervativnak :)
Én szeretem ha nálam magasabb a fiú,minimum háromnegyed fejjel, de az egy fej magasságot szeretem,hogy pont a nyaka alá férjen a fejem.
Biztonságban érzem olykor magam,és mellesleg olyan édes az:$
Hát. a te adataid teljesen átlagosak..
Én. 15éves vagyok. 160cm:$
de sztem így vagyok jó ahogy most vagyok..ennyi.(=
ha szeretnék se tudnék tenni ellene.: )
Ismerek több olyan párt, ahol ez nem érvényesül, és mégis jól megvannak. Két olyan pár jut eszembe, akik emiatt kifejezetten furán néztek is ki - na és, majd megszokják az emberek. Szokás, hogy a fiú magasabb, de ha mégsem így van, és ettől eltekintve tetszik valaki, hülyeség emiatt nem megpróbálni vele. Mondjuk én 164 centi magas nő vagyok, nem volt még olyan gondom, hogy a pasi alacsonyabb.
A tekintély meg 1. régen rossz, ha ezen múlik, 2. párkapcsolatban talán nem a tekintélyre kéne alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!