Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok: lényeges hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok: lényeges hogy a fiú magasabb legyen mint az álltala szeretett lány?

Figyelt kérdés
Mérvadó ez? Vagy csak egy konzervatív baromság?
2009. nov. 21. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

a mostani párom pont olyan magas mint én nekem nem kényelmes ha az utcán ha magasabb vagyok tőle ezért nem hordok magassarkút, viszont iszonyúan jó, hogy ha megcsókoljuk egymást nem kell nyujtózkodni sehová, pont tökéletes igy

de ha alacsonyabb lenne az már nem lenne olyan jó móka...és nem tartom magam konzervativnak :)

2009. nov. 21. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
igen mert egy magasabb fiúnak van tekintélye:)
2009. nov. 21. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem árt! Mert ugye jelképes jelentősége is van a dolognak.
2009. nov. 21. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ez a mervadó de attol függetlenül nem árt ha magasabb a pasi de ha csaj a magsabb akkor sincs semmi baj "a szerelem határtalan"
2009. nov. 21. 15:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó dolog, ha a fiú magasabb. 173 cm és 16 éves vagyok, szerintem ezek átlagos adatok. Mondjuk bosszantó, mikor én nézek fel egy velem azonos korú lányra! :(
2009. nov. 21. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem ha nálam magasabb a fiú,minimum háromnegyed fejjel, de az egy fej magasságot szeretem,hogy pont a nyaka alá férjen a fejem.

Biztonságban érzem olykor magam,és mellesleg olyan édes az:$

Hát. a te adataid teljesen átlagosak..

Én. 15éves vagyok. 160cm:$

de sztem így vagyok jó ahogy most vagyok..ennyi.(=

ha szeretnék se tudnék tenni ellene.: )

2009. nov. 21. 15:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, a 160 cm neked kapóra jöhet a fiúknál, elvégre ennél alacsonyabb, veled egykorú fiú kevés van! :)
2009. nov. 21. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek több olyan párt, ahol ez nem érvényesül, és mégis jól megvannak. Két olyan pár jut eszembe, akik emiatt kifejezetten furán néztek is ki - na és, majd megszokják az emberek. Szokás, hogy a fiú magasabb, de ha mégsem így van, és ettől eltekintve tetszik valaki, hülyeség emiatt nem megpróbálni vele. Mondjuk én 164 centi magas nő vagyok, nem volt még olyan gondom, hogy a pasi alacsonyabb.

A tekintély meg 1. régen rossz, ha ezen múlik, 2. párkapcsolatban talán nem a tekintélyre kéne alapozni.

2009. nov. 21. 15:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, nem erre kell alapozni egy kapcsolatot, ez csak másodlagos dolog. Ha mindketten szeretik egymást, akkor ezzel nem lesz probléma! :)
2009. nov. 21. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
15:22 te azt hol olvastad h erre alapozok?ez szól a kérdezőnek is?te kérdeztél én válaszoltam?nem ez a mérvadó egy kapcsolatban de hát nem én tettem fel ezt a kérdést.
2009. nov. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!