Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan vannak akik lenézik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vannak akik lenézik a prostituált lányokat. Van az a réteg gondolom aki direkt lehúzza az embereket stb,viszont ezért nem feltétlen kell egy kalap alá venni a szakma összes tanoncát. Kérdésem hogy olyan mennyire gyakran létezik ahol?

Figyelt kérdés
Ahol a csaj nem lerántani akar hanem azt adja a pénzedért amit vártál és a végén normálisan elváltok? Ilyen csak a megfizethetetlen árkategóriában van vagy a normál lányok között is?
2020. szept. 28. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan van az hogy direkt lerántja az embereket? Ha igènybe veszel egy "szolgáltatást" annak ára van,ha nem vagy megelègedve vele vagy szóvá teszed esetleg elötte elmondod hogy mit szeretnèl ès úgy lessz a dolog beárazva,vagy ha nem kielégítő a dolog nem mèsz legközelebb hozzá.
2020. szept. 28. 01:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lerántja? Mármint hogy köze nincs a képnek a valósághoz, vagy felmész dugni és helyette csak kártyázni akar veled vagy mi? Pénzért szexet veszel - a prostitúció üzlet és nem szerelem. Szolgáltat, meg az órát nézi, neki ez meló.
2020. szept. 28. 02:18
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

2-nek üzenem hogy bőven vannak ilyenek. Nyilván nem az van hogy dugás helyett kártyázni fog, de mindent elkövet hogy neki legyen a jobb. Például bizonyos szolgáltatásokat amiket az adatlapján vállal, élőben már nem.

Tudom hogy vállalok csókot, de tegnap fogorvosnál voltam most nem lehet. Most nem akarok lovagolni, mert izomlázam van. Most nincs kölcsönös francia, mert fáj a pi@ám. Az arcomra élvezhetsz, de az extra pénz lesz, holott a hírdetésben nem az áll, stb stb.

A kedvencem az volt amikor az egyiket nem dughattam meg, mondván menstruál. Csak kiverte, azt annyi. Meg az egyik édeshármasnál a sok közül, nem voltak hajlandóak levetkőzni. Szegények durván csúnyák voltak, nekem meg nem állt fel. Mondtam sokat segítenének ha nem ruhában lennének, erre ők: addig nem vesszük le, míg nem áll. Mások eleve álló zászlóval lépnek be.

A kérdezőnek üzenem, hogy a luxus kategóriájúak érik meg a legjobban, a normálok közül egyre gyakoribbak a lehúzósak. Ritka a normális.

2020. szept. 28. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igen ára van a minőségnek de ha megérzik a pénz lehetőségét akkor rövidítik az időt és próbálnak hamar kifacsarni.
2020. szept. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!