Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek szégyen ha egy pasi elmegy prostihoz?
Figyelt kérdés
Voltam már párszor de többé nem megyek.2020. szept. 22. 20:37
1/31 anonim válasza:
Nem, mert tudom van pénzed és bátor is vagy.
2/31 A kérdező kommentje:
#1 Mire írtad hogy bátor vagyok? Ezt nem teljesen értem.
2020. szept. 22. 20:44
3/31 anonim válasza:
Az 1es szerintem a fertőzésekre gondolt
4/31 anonim válasza:
Arra gondoltam, van vér a pucádba, hogy nem jajgatsz szűz vagyok, segítsetek, meg prostinál jaj mi lesz, hanem fogtad magad és elmentél és megtetted. Mai srácoknál már ezt is értékelni kell sajnos.
5/31 anonim válasza:
Az attól függ milyen prosti volt. Mert ha ilyen útszéli lepukkant párezer forintos, akkor szégyen. Szóval nem maga a prostizás lenne a gáz, hanem hogy ennyire lealacsonyodtál egy ilyen nő szintjére és még fizettél is érte. De ha valami jó csaj, akkor nem zavarna, mert tudnám hogy azért nálad is van egy határ.
6/31 A kérdező kommentje:
#4 Értem. Akkor nem valami nagy a konkurencia ami az udvarlást illeti. :D
2020. szept. 22. 20:51
7/31 A kérdező kommentje:
#5 Lakásos volt, és higénikus. Nem vagyok rá büszke, de annyira nem is szégyellem.
2020. szept. 22. 20:53
8/31 anonim válasza:
Nincs rajta mit szégyelni, ha nem viszed túlzásba és nem adod le a szintet.
9/31 anonim válasza:
Szégyen, nem szégyen, senkinek semmi köze hozzá. Gondolom nem úgy kezded az ismerkedést, hogy "Szia Móriczka vagyok és prostizni szoktam". Használj gumit hogy vigyázz magadra és a leendő partnerere. S ha majd a kapcsolatotok ott tart, abban a fázisban amikor a múlt részleteit be lehet vallani akkor elmondod. Akkor remélhetőleg fog már annyira kötődni a párod hozzád, ismerni fog annyira hogy nagyon nem akad fent rajta. Bár tény, azért nem egy pirospont ha egy pasi prostizni járt. Egyszerűen azért mert megfordulhat a fejben, hogy hohó ha egyszer volt és a kapcsolatban nem stimmel valami akkor lehet majd közben is fogja magát és elmegy k.vázni?
10/31 anonim válasza:
En ingyen lepipantottalak volna..47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!