Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik sokan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan hogy a lányokat/nőket érdekli a farok kép?

Figyelt kérdés

Én még életben nem találkoztam olyannal aki farok képeket igényelt volna, de itt folyamatosan mutogatni szeretnék és még férfiként is kapni üzeneteket hogy "lány vagy?, megnéznéd a farkam?"

Tehát miből jön ez a gondolat hogy lányok látni akarják egy idegen farkát?

dec. 30. 08:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Aki ilyet küld, annak olyan ez mint a sales-nél a hideg megkeresés. 100-ból 99-szer elhajtják őket, de egyszer azért bejöhet.
dec. 30. 08:35
 2/22 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűséggel a pozitív visszajelzés egy melegtől lesz viszont 😂
dec. 30. 08:36
 3/22 Noren1989 ***** válasza:
59%
Pisszt, az is pozitiv visszajelzés!!!
dec. 30. 08:37
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen embereknek ennyi a szexuális intelligenciájuk. Csodálkoznak, hogy nem áll velük szóba nő. Nem tudják, hogy másképp müködnek a nők, másképp kell őket meghódítani.
dec. 30. 08:49
 5/22 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Van, hogy érdekli őket csak nem a magamutogató random emberek farka.
dec. 30. 08:57
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Viszont 4es az is igaz, hogy ismerik a nagy számok törvényét. Mert lehet kiküldi 100 nőnek a képet, és lehet egy borsod megyei Celine Dion például egy medencében pezsgőt lötybölve meglátja Dezsőnk méretes péniszét és azt mondja, hogy nekem ez kell. Mennyi a valószínűsége ennek? Nem sok, de benne van a pakliban.
dec. 30. 09:01
 7/22 A kérdező kommentje:

Végülis a skandináv lottó főnyereményt is meglehet nyerni.

Más kérdés hogy normális ember nem fog 100+ szelvényt venni és reménykedni előbb utóbb nyer

dec. 30. 09:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 azért a lottó nyeremény és dicpicsszel nőt felszedni azt két külön kategória
dec. 30. 09:05
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés és a válaszok is borzalmasak. Leegyszerűsítve van akit érdekel. Bővebben, meg kellő intelligenciával és adó - fogadó oldali érdeklődéssel van létjogosultsága az intim képeknek. Az persze nem az, hogy random küldi valaki.
dec. 30. 09:22
 10/22 anonim ***** válasza:
34%
szerintem csak kényszerből teszik. a középsulis kettes bizonyítványt mégse küldhetik el... :D
dec. 30. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!