Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat,nőket kérdezem mikor volt az elsö találkozása férfi nemi szervvel bármilyen formában és mit gondoltak?
Figyelt kérdés
Első találkozás2023. szept. 17. 07:42
1/7 anonim válasza:
14 évesen. Meglepődtem, hogy milyen nagy. Illetve felmerült bennem, hogyan fog ez beférni?!
De végül figyelmes volt így nem volt annyira fájdalmas, mint amiket hallottam róla.
4/7 anonim válasza:
Bonyolult volt,mert nagyon-nagyon zavarban voltam.16 évesen,első petting,első barátommal.Előtte csak smároltunk,cicijeimet megfoghatta ruha alatt is,de nem mentünk tovább.Nálam történt,este sötét volt már,úgy nekem jobb volt,lekapcsoltam a tévét is.Akkor történt meg az,hogy először került le a bugyi is rólam.Vágytam is rá,meg tartottam is tőle.előtte csak fotón,videóban láttam,élőben nem.Én már meztelen voltam,rajta még az alsó rajta volt,gondolkodtam rajta,hogy odanyúlok,de nem volt bátorságom hozzá. :-) Ő tette a dolgát közben, felizgatott.Érezte ,hogy nem merem,vagy ő kívánta már nagyon és odatette a kezem.Így kezdődött,arra emlékszem,hogy kemény volt neki,próbáltam simogatni alsónadrágon keresztül.Izgalmas volt,majd letolta a alsóját,na ez újabb kihívás volt számomra,de már magamtól megfogtam.Kemény volt.Először élvezett el a kezemtől később,csak kézzel izgattuk még egymást,de jó volt.Utána már jobban ment,de az első az szerintem mindenkinek olyan fura volt.Vágytam is rá,de volt bennem félem is az új dologtól.
5/7 anonim válasza:
Én mindig figyelmes és segítőkész voltam a lányokkal, amikor az első alkalomra került a sor. Azért ez egy elég új, ismeretlen terület és mindenki jól szeretné csinálni.
7/7 anonim válasza:
7 éves voltam amikor egy egy bácsi a metrón elém állt le húzta a zibzart és fogdosta magát
Mindent láttam amit nem kellett volna egy 7 éves kislánynak
Félelmet és undort éreztem és az egészet nem értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!