Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jártatok már úgy, hogy suliban...

Jártatok már úgy, hogy suliban büdös osztálytárs ült a közeletekben? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
A tanár beültettem elém az egyik srácot mert nem figyel órán és ez volt a második félévi büntetése, hogy elől ül. Mi mögötte ülünk barátnőmmel, viszont rohadt büdös, lábszaga is van és büdös a ruhája is, néha napokig egyet hord. Nem tanyasi, hanem városi srác de marhára igénytelen. Mit lehetne tenni ha a tanár leszarja?

febr. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fújkáld a környékedet dezodorral
febr. 17. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én osztályomban is volt hasonló eset, csak ott a barátnőmnek a padtársa lett volna. Szólt a lány az ofőnek, hogy nem bírja elviselni a szagát a srácnak, így elülhetett onnan. Ha mondjuk nekem kell kibírni vele 1 tanórát, akkor elhúzódok tőle. Amúgy érdekes módon az ilyen emberekből lesz az, aki már a parfümtől bűzlik.
febr. 17. 05:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyok kényes helyzet.

Több oka is lehet, hogy valaki nem tisztálkodik rendesen.

Anyagi, betegség, vagy csak egyszerűen lusta, igénytelen.

A fiamnak is van egy fiú osztálytársa, akik nagyon szegények, a gázt is kikapcsolták náluk. Ennivalót, ruhát szoktunk gyűjteni a gyerekeknek. (három fiú)

Elvittük nekik a régi mosógépünket, egy apuka beszerelte.

Időnként küldök nekik mosószert, öblítőt.

Anyuka lelépett Bp.-re. Apukájuk dolgozik, de nem egy minta apa.

Az én fiam ült mellette, mert sorra jelezték az osztályfőnöknek, hogy nem akarnak mellette ülni.

Hozzá teszem az én fiam is sokszor mondta, hogy nagyon büdös.

A tesi cuccát is én mostam neki. Mert haza sem vitte. Szóval nehéz ez...

Hogy szólsz egy 10-11 éves fiúnak, hogy büdös, ha tudod, hogy milyenek a körülményei...?

A megoldás az lett nálunk, hogy tesi után ott megfürdött az iskolába és a tisztaruhát az osztályfőnöknek adtuk oda.

Elég kellemetlen is lehetne, de szerencsére ő boldog ettől. (vagy úgy csinál).

febr. 17. 08:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Megértem de mi 16 évesek vagyunk és szóltunk neki, de nem foglalkozik vele. Városi panelban laknak, nem hiszem, hogy nincs mosógépük és vizük :D
febr. 17. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze volt többször is. Hát mit tehettem, fuldokoltam.
febr. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!