Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek át rajtam az emberek?
Általános iskola miatt elég introvertált lettem, azthittem középsuliba jobb lesz, de nem nagyon. Most 11es lennék, csak sajnos az ágazati vizsga miatt visszabuktam 10.be a legjobb barátommal, aminek kicsit örültem is, mivel az előző osztályunk katasztrófa volt. Viszont most egyszerűen olyan mintha mindenki átnézne rajtam, rohadtúl semleges vagyok, viszont a barátnőm is ilyen volt, de most ő tök jóban van az osztálytársainkal, röhögcsélnek meg minden. Én meg olyan jelentéktelennek érzem magam, pont olyan mint általánosban 7,8. Osztályban. Hiába próbálok én is kommunikálni, mintha láthatatlan lennék. Olyan mintha nem bírnának annyira, pedig szerintem semmit nem tettem ellenük. Bár eléggé szorongok és túl gondolok mindent, sulibamenet erős gyomorgörcseim vannak.
Ha esetleg valaki tud valami tippet, hogy mit tehetnék ezek ellen, és hogy ne legyek ennyire félénk, annak örülnék ha leírná, mert már nem bírom :(
17L
Velem is volt ilyen.
Aztan megtalaltam eletem szerelmet.
"eléggé szorongok és túl gondolok mindent, sulibamenet erős gyomorgörcseim vannak"
Valószínűleg ezt érzik rajtad, és nem dobja fel őket.
Mitől félsz igazából? Ennél már csak jobb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!