Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek az emberek 3-4 évvel fiatalabbnak? Mit kellene tennem hogy annyinak nézzek ki amennyi vagyok? Néha elég idegesítő tud lenni hogy a 16-17 évesek érdeklődnek irántam. 20l
Örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki, majd 20 év múlva visszasírod még ezt.
Na akard magad öregíteni, az nem jó.
Ez az egyik legjobb tulajdonság amit a gén-lottón nyerni lehet.
Járj korodbeli, vagy idősebb társaságba, ott gond nélkül fogsz tudni ismerkedni, utcán vagy szórakozóhelyen valóban nehezebb, de sokfelé lehet máshol is.
Szerintem később örülni fogsz annak ha fiatalabbnak néznek.
Ismerek egy nőt akinek ha nem ismerném a pontos életkorát kapásból azt mondanám hogy nem több mint 30 éves, valójában pedig elmúlt 42 éves. Olyan nőt is ismerek akiről ránézésre azt mondtam hogy 35 éves, valójában 55 éves, és addig nem hittem el ameddig nem mutatta meg a személyijét. Olyan csajt is ismerek akire ha ránézek azt mondom maximum 19 éves, közben meg elmúlt 25. Szóval ha csak tényleg azért zavar mert a fiatalabbak próbálkoznak be nálad akkor esetleg annyit tehetsz hogy kicsit komolyabb stílusra formálod a megjelenésed esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!