Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kaptok olyan velemenyt, hogy egyedulallokent fiatalabbnak, felszabadultabbnak neztek ki?
Ez normalis szerintetek vagy a kapcsolatom rossz hatassal van ram?
Egy kapcsolatom azert sok energiat felemeszt, de lehet csak az en kapcsolatom...
Mit gondoltok errol?
Én kapcsolatban meghízom, depresszív leszek, életunt.
Viszont nem tudok kapcsolat nélkül élni, igaz nem is próbáltam még, lehet ideje lenne.
Nekem ezt meg nem mondtak. En miota kapcsolatban vagyok azota tobb random pasi probalkozik nalam. Amikor szingli voltam, sosem talaltak meg utcan meg ilyen helyeken. (Pedig nem jobb a kisugarzasom szerintem ugy altalaban az utcan akkor sem, ha kapcsolatban vagyok es boldog vagyok, mert utcan altalaban idegesit a sok ember es flegma bitchface-el maszkalok xd)
Az en kapcsolatom mondjuk nem emeszt fel tul sok energiat, inkabb feltolt amikor a parommal vagyunk.
Attól függ, mennyire vagy boldog egy kapcsolatban. A szerelem idején az ember szinte kivirágzik, tele lesz életkedvvel, energiával. Krízis esetén nagyon látványosan felemészt, állóvízben, elhidegült viszonynál pedig lassan fojtogat. Régi, sokat megélt, de alapvetően jó kapcsolatnál pedig melegséggel tölt el.
Ezeken gondolkozz el:
Te mit kapsz a kapcsolatodtól?
Mit érez irántad a párod? Mennyire szeret téged?
Amit mond, az összhangban van azzal, amit te érzel?
Fontos neki, hogy te mit érzel?
Ő is annyi energiát ad a kapcsolatba, mint te?
Mi az, ami felemészti a legtöbb energiád egy kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!