Ket gyerekkel Budapesten meg tudnal elni alberletben egyedulallokent? Mennyi penz kellene hozza?
Figyelt kérdés
Videken lakunk, de nagyon szeretnek Budapestre koltozni. Allas lenne de netto 130 korul kapnek.#Budapest #allas egyedulallo
2013. júl. 19. 20:17
2/15 anonim válasza:
Nettó 130 ezer 3 főre albérlet fizetés mellett szerintem is kevés.
3/15 anonim válasza:
halli
alberletem 42 eft,
rezsi kb.30-40 eft
vagyis maradna 50 eft-om ...osztva 30 nappal : 1670 ft napjara....eleg necces....
egyedul nagyon nehezen birnad....
4/15 anonim válasza:
Nem sajna!
Én 1 gyerekkel leszek,most válunk,minimum 90ezer a lakás rezsivel mindennel együtt,ovi kb.13ezer,bérletem 4ezer és akkor még nem ettünk,ittunk,ruházkodtunk és nem voltunk sehol...
5/15 anonim válasza:
Ennyivel, albérletben két gyerekkel esélytelen.
6/15 anonim válasza:
Ennyi a fizetésed? Még ezen felül kapsz emelt családit, gyerektartást? Mert ha igen, akkor ki lehet jönni. Szimplán a 130-ból nem.
7/15 anonim válasza:
130 körül albérletben egyedül tudnál megélni. 2 gyerekkel sajnos ez nagyon kevés.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat!
2013. júl. 20. 11:41
9/15 anonim válasza:
ételel stb még ki lehet huzzni.
na de ruha tanszerek stb
10/15 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés két gyerekkel, de még nélkülük is szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!