Ezért tényleg én vagyok a rossz? Megmondtam a páromnak, hogy idén ne hozza el a gyerekeit a nyári szünetre, mert nem tudom az ő ellátásukat is fizetni.
Figyelt kérdés
Az előbb a fejemhez vágta, hogy nem is jött volna velem össze, ha tudja, hogy nem szeretem a gyerekeit (7,9,11évesek). Én nem a gyerekeit nem szeretem, hanem egyszerűen egy fizetésből nem tudom kigazdálkodni ennyi embernek az ételét. Miért nem lehet ezt felfogni?2013. júl. 16. 14:01
1/22 anonim válasza:
Ha az ő gyerekei, akkor miért nem járul hozzá a kiadásokhoz? Miért kéne neked fizetni mindent?
2/22 anonim válasza:
Bővebben?
Párodnak miért nem tudod azt mondani, hogy kicsim, akkor a 3 gyerek kajája 1 hónapra +30.000, azt add oda, légyszi, és lesz hús, meg fagyi...
3/22 anonim válasza:
Ha te eltartott vagy, akkor a párodnak van igaza. A helyében én a gyerekeket választanám. Amennyiben a te pénzedet költené rájuk, neked van igazad.
4/22 anonim válasza:
Sok jó kis helyen elfér- biztos, ha leültök, kiszámolni az előrelátható kiadásokat, kiderül, hogy ez a valódi probléma, vagy sem. De a gyerekeknek szükségük van az apára, érdemes egy kicsit összehúzódzkodni érdekükben.
5/22 anonim válasza:
Párod dolgozik? Te dolgozol? Van saját gyerek?
6/22 anonim válasza:
Ki dolgozik?
A gyerekek anyával nem lehet megbeszélni, hogy arra a hónapra ne kérjen gyerektartást?
7/22 A kérdező kommentje:
Közös gyerek nincs, nekem is van 3 gyermekem az előző házasságomból. A párom már lassan egy éve munkanélküli, az én fizetésemből és a gyerekek árvaságijából gazdálkodhatok, jelenleg a gyerektartást is én fizetem a gyerekei után, igaz csak a min. összeget. Már kiszámoltam oda-vissza, egyszerűen nem fér bele +3 gyerek ellátása.
2013. júl. 16. 14:15
8/22 anonim válasza:
Akkor egyáltalán nem, jobb is lenne külön menetek.
10/22 anonim válasza:
Eltartod őt és a gyerekeire eső gyerektartást is te fizeted és még neki áll feljebb?
Én elgondolkoznék a jövőtökön a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!