Ezért tényleg én vagyok a rossz? Megmondtam a páromnak, hogy idén ne hozza el a gyerekeit a nyári szünetre, mert nem tudom az ő ellátásukat is fizetni.
"elvan a te 3 gyerekeddel egész évben,"
Kérdező is el lenne a gyerekével ha nem neki kellene eltartania még őket is pluszba.
"Igaziból meg lehet oldani 6 étkezést, ahol 3 megy"
Idióta. Ennyi erővel éhezés sem lenne a világon, mert mindig jut.
Nem! Te nem rossz vagy, hanem balek.
Miért tartod el? Miért költöd a saját és a gyerekeid pénzét őrá és a gyerekeire? Mért nem zavarod el dolgozni?
Ha meg nem dolgozik, ne fizesd a gyerektartást helyette, nem a te dolgod. Az Ő dolga eltartani a gyerekeit -és saját magát is!
Még Ő követelőzik?
Majd ha elmegy dolgozni, megkeresi a rávalót, akkor majd megvendégelheti a gyerekeit.
Annyira nem beteg, hogy leszázalékolják, de annyira igen, hogy senki ne akarja felvenni fizikai munkára.
Szerencsére nem nyomorgunk, de +3 ember már nem fér bele a keretbe, ráadásul a gyerekei nem úgy lettek nevelve, hogy mindent megegyenek, elég válgatósak és sok élelmiszerből nem is eszik meg a márka nélkülit, hiába ugyanolyan jó minőségileg, mint a másik.
A volt feleségével próbáltunk beszélni arról, hogy egy havi gyerektartás maradjon nálunk és akkor nincs semmmi gond, de hallani sem akart róla, azt mondta, már így is meglopjuk a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!