Anyám miért emlegeti és hozza fel a régmúlt rossz emlékeit és történéseit és rossz dolgaimat amik 10 évvel ezelött történtek? Mit tehetnék? Megszakítsam vele a kapcsolatot?
Szerintem ne szakítsd meg vele semmiképp a kapcsolatod.
Kerekedj felül rajta, értem ezt úgy, hogy közöld vele, ha ilyen dolgokkal jön elő, ott hagyod abban a percben, kinyomod a telefont stb.
És tartsd is be! Mondd el neki, hogy ezerszer átrágtátok és te már nagyon unod, nem akarod hallgatni. Ha be tudja fejezni, örülsz neki, ha nem , akkor nem hallgatod meg!
Az édesanyáddal laksz még? Nem derül ki mit tettél kamaszkorodban? Bocsika:nekem a saját gyerekem jut eszembe aki 10 éves kora óta egyfolytában meglop bennünket! Ő is 30 éves lesz nemsokára,ráadásul velünk lakik mert hazakönyörögte magát és ebben az időszakban is csak folytatta azt amit korábban művelt. A férjemmel etetjük meleg otthont biztosítunk amiért 1 forintot nem fizet,és ennek tetejébe valamit fogyaszt amit mi kábítószernek vélünk. A legutóbb úgy viselkedett amire azt mondtam:soha nem fogom megbocsájtani neki! Minden újonnan vásárolt dolgom eltűnik!Válaszút elé állítottam és azt mondtam (ismét munkanélküli)keressen magának munkát és költözzön el! A történések után nem vagyok rá kíváncsi!!
Mit nevezel lelki zsarolásnak? A neveltetésed kizárólag az édesanyádra hárult? Meg kellene beszélned az anyuddal mi az ami ezt a törést okozta nála,rávezetni arra,bizonyítani,kinőtted azt,hogy hasonlót tegyél! Azt viszont soha ne feledd el az édesanyád volt akinek köszönheted életed,aki felnevelt és elindított,akinek a módszere tanított meg arra "különbséget tegyél" mit is szeretnél és mit nem?!?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!