Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idegesítő lehet egy lánynak ha egy srác túlságosan szereti?
Jaguar sem mondhatta volna jobban xD
30/f
Falra másznék, megőrülnék, komolyan ettől. Nagyon szeretem, ha szeretnek, tényleg, bújós vagyok, ölelkezős, imádom a testi-lelki közelséget, kedveskedést, minden nyálas apróságot.
De engem senki ne kezeljen csecsemőként. Arra ott van édesapám meg édesanyám.
-Segítségnél elég egyszer felajánlani, hogy "tudok valamiben segíteni?" vagy "miben segítsek?", ha nem, akkor elég tudatni, hogy tudom, hogy ügyes, de azért ha mégis kellene, számíthat rám. És nem nyüzsögni.
-Ápolgatás. Eleve akit ápolni kell, az a legkiszolgáltatottabb. Oké, nem azt mondom, hogy ha elesek, röhögjön ki és menjen tovább, de egy "jól vagy?" vagy "minden rendben?" bőven elég. Nem kell agyoncsókolni meg leápolni, elég csak a felajánlás, az aranyos és nem tolakodó. És nem érzem magam úgy, mint egy életképtelen.
-Aggódásnál meg az a szint aranyos, ha este megkérdezi, hogy mondjuk hazaértem-e épségben, vagy hasonlók. De mikor ki sem enged sötétedés után, mert jaj, bajom lesz, meg jaj, meg ne fázzak... Nem vagyok kisbaba!
Szerintem ha valaki ki akarja fejezni ilyen módon a szeretetét, tegye azt meglepetésekkel, figyelmességekkel, érezzem azt, hogy ott van mellettem, de nem azt, hogy mindent helyettem akar csinálni. Nekem az hízelgőbb, ha hisznek bennem és bátorítanak, mintha ki akarják venni a kezemből a feladataimat meg a gondjaimat, amikkel eddig is tökjól elvoltam és élmény volt számomra, mikor megbirkózhattam velük.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!