Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indiai a párom. Miért néznek meg az emberek?
En elég fehér bőrű vagyok, rajta pedig azert látszik a származása.
Nagyon sok ember megnéz amikor vele vagyok, az az érdekes hogy inkább engem néznek nem pedig őt.
Mi játszódhat le az emberekben?
En vagyok a nő
Azt hiszik cigánnyal jársz és próbálnak rájönni mid hiányzik, hogy ennyire leadtad.
33/f
Kérlek ne legyél buta, már bocsánat. Nekem is külföldi párom van, már hozzászokhattál volna, hogy az emberek megnéznek benneteket. Bármi, ami eltér az átlagostól, felkelti a hétköznapi ember figyelmét, ez egy természetes dolog. Illetve sajnos kis hazánkban még mindig erősek az előítéletek, gondolom te is hallottad már a következők egyikét: "közelebbi nem vó't?", "magyar nőhöz magyar férfit", "majd jól elvisz aztán rabszolgának tart". Esetleg "minek bemocskolni a magyar vért" és egyéb marhaságok.
Szokd meg, ne vedd fel, a lényeg hogy ti szeretitek egymást, pár szúrós tekintet legyen a legnagyobb gond.
"majd jól elvisz aztán rabszolgának tart" egy európai, nem magyar, csak európai-hoz képest erre több esély van. Na ott b+ főzni fogsz.
33/f
Gondolom pont azért mert ritkán lának magyat csajt indiai pasival. Amúgy az indiaiak sok esetben hasonlítanak a romákra, külsőre (elvégre onnan származnak eredetileg, onnan vandoroltak el még anno). (Nem vagyok rasszista csak tenymegállapítás)
Lehet azért.
Hetes, tisztelettel kérlek, ne haragudj, de elröhögtem magam. Tényleg ilyen a magyar mentalitás, szuperjól összeszedted. Pacsi-)
F, 36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!