Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néznek magukba az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néznek magukba az emberek?

Figyelt kérdés

Egyik csalta a párját, megbízhatatlan, kidobták.

Másik agresszív volt, kidobták.

Harmadik ivott, drogos, kidobták.

És mindegyik az exét hibáztatja és hordja el, megbánás, vagy olyan hogy igen en b.sztam el, egyikben sincs.

2023. jan. 15. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem magukba néznek. Csak nem mutatják másnak.
2023. jan. 15. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Itt inkább azon kell elgondolkodni, hogy miért pont ilyen pasikkal hozta össze az élet. Meglehet, hogy gyerekkorában kell keresni a problémát. Lehet alkoholista apja volt.

Másfelől a szar embereket ki kell dobni. Nem mindenki tudhatja előre, hogy a párja agresszív, drogos, alkesz

2023. jan. 15. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Önkritika és lelkiismeret nélküli emberek!

Szerintem bizonyos fokú értelmi fejletlenségre utal!

2023. jan. 15. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert az emberek állandóan mással szeretnek foglalkozni, ezáltal terelik a figyelmet a saját hibáikról. Ítélkezés ezerrel, mintha az ő helyzetükön ez javítana. Korszakos népbetegség. Ettől függetlenül ha valaki belém áll, én igazat adok neki, úgy van, mondjad csak, ez az. Ezzel nem tudnak mit kezdeni, különben meg senkit nem kell megmenteni önmagától.
2023. jan. 15. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Mert szembenézni a nagyobb hibákkal FÁJ!
2023. jan. 15. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Mert Viktorta is azzt súlykolja belénk, hogy a magyar a legtökéletesebb nép.
2023. jan. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!