Most, hogy több helyre nem kell már az oltásikártya, mint ahová kell, mit éreznek azok az emberek, akik csakis a kártya miatt szúratták magukba az oltást?
Sok minden hallani, olvasni a különböző vakcinák hosszabb távú, esetlegesen veszélyes mellékhatásairól.
Megérte vállalni ilyen kockázatot? Az oltatlanok nem vállalták ezt, most mégis mehetnek szinte mindenhová.
Én türelmes voltam, tudtam hogy előbb utóbb kevesebb helyere fog kelleni a kártya.
Így megérte hogy nem kockáztattam meg az oltást.
Eddig is humbugnak tartottam az egészet, most meg főleg.
Hiszen a fele nép nincs beoltva, mégis szabad mindent is csinálni. 1-2 tök értelmetlen dolgot még azért lekorlátoznak, de már eddig is telibe szarta mindenki az egészet.
Annyi, hogy kormányunk ebből is tökéletes kampányt csinált.
Hiszen az elején, amikor már körülöttünk mindenhol járvány tombolt, mi még büszén hirdettük hogy Magyarországon nincs vírus. Miközben senkit nem teszteltek.
Majd jött ez az egész oltás kampány ahol össze vásároltunk mindent is és megint lehet mutogatni a statisztikákat, hogy meg lett védve az ország, mert mi mindenkinél is jobbak vagyunk oltakozásban.
Azt hiszem életem második 0%-os válaszát írom épp-
Én nem vagyok beoltva, és tudtam, hogy ez a pont nagyon is hamar el fog jönni. Bár én inkább augusztus közepére tippeltem volna, de részletkérdés.
Határozott véleményem volt, már az elejétől kezdve afelől, hogy nem szeretnék oltakozni, de ez úgy március körül ingott meg, mikor is az egyetemem telepakolta az összes közösségi média felületét azzal, hogy a suli könyvtárát csakis igazolvánnyal lehet látogatni.. ott nekiálltam kombinálni, hogy ezt vajon meddig terjesztik ki, de inkább nem hoztam hirtelen döntést. És úgy tűnik, mégis megérte kivárni (de nem kiabálom el). Azért szép lett volna, ha megpróbálják ránk is ránk erőszakolni az oltást..
(de megint kész vicc, amit a kormány művel ezzel is)
Nincsenek rossz érzéseim a dolog miatt. Ha mindenki így gondolkozna mint ti, akkor sokkal nehezebben menne el a vírus. Ez is egyfajta kollektív felelősségvállalás a veszélyeztetett emberekért. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján statisztikailag amúgy is kisebb eséllyel lesz bajom a vakcinától, mint a vírustól.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!