Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nézett az osztálytársam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nézett az osztálytársam a kezemen?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, egy lány osztálytársammal elég jóba vagyunk és lehet hogy lesz több is. Múltkor kérte, hogy mutassam meg neki a kezem. Megmutattam, nézett rajta valamit pár másodpercig és kész. Hiába kérdeztem, nem mondta el mit nézett rajta. Utána annyit mondott, hogy ez az ő “hülyesége”, és hogy ne aggódjak, mert jó volt amit látott, vagy valami ilyesmi. Nem foglalkoztam vele, gondoltam hogy valami lányos dolog, de tiktokon láttam egy videóban hogy ugyanúgy egy fiú kezét akarta vizsgálni egy lány és valahogy a kommentekbe mintha mindenki értette volna ennek lényegét. A kézfejemet nézte.

dec. 27. 23:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt nézte hogy eres-e a kezed.
dec. 27. 23:13
 2/24 A kérdező kommentje:
azt alapból is látja, valami mást nézhetett
dec. 27. 23:35
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Tenyeredet is látta?
dec. 28. 00:18
 4/24 anonim ***** válasza:
23%
Az ujjakból lehet következtetni a pénisz méretére.
dec. 28. 06:51
 5/24 anonim ***** válasza:
66%
4-es: te ennyire hülye vagy?
dec. 28. 08:52
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Keress rá a neten, biztos van valami leírás erről.
dec. 28. 09:09
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 1-essel, szerintem is azt nézte, bár fura, mert azt meg bármikor tudná. Ha volt rajtad pulcsi, felhúzta az ujját?
dec. 28. 09:59
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
7 es vagyok, amúgy nem értek hozzá mert én nem csinálok ilyen furi dolgokat. Szerencsére nincs is kivel :']
dec. 28. 10:00
 9/24 A kérdező kommentje:
A tenyeremet elvileg nem nézte, és még fel is kellett emelnem a kezem, emiatt elég valószínűtleg hogy az ereket nézte, lehet valami babonás dologba hisz és azt méricskélte
dec. 28. 12:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, és nem így, de első körben én is megnéztem annó a barátom kezét. Semmi fétis, vagy babona, csak szerintem szexi egy szép, tiszta, ápolt kéz, és sokat el tud mondani a személyről.
dec. 28. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!