Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó témák vannak amiről tudok beszelni instagrammon egy lány osztálytársammal?
Figyelt kérdés
lehet akár játék[pl felelsz v mersz] vagy extrem játék
koszi az ertelmes válaszokat
okt. 17. 15:29
1/3 anonim válasza:
Bármiről lehet beszélgetni, ha jó a partnered. Tudom, nem ilyen válaszokat vár az ember, de hidd el, nem poénból mondják azt, hogy nem illetek össze, ha természetes módon nem megy a kommunikáció.
2/3 A kérdező kommentje:
megy a kommunikacio es nem akarunk osszejonni csak joban vagyunk
okt. 17. 20:05
3/3 anonim válasza:
Lehet én vagyok már "öreg" de szerintem a felelsz vagy mersz az egy unalmas szr "jatek".
Es az nem is kommunikacio,nem tudom hany evesek vagytok de ha kommunikalni szeretnetek ne ilyeneket jatszatok,anelkul is fel tudtok egymasnak tenni kerdseket ha meg akarjatok ismerni a masikat,es ha melyebb baratsag alakul ki akkor mereszebb temakrol is lehet kommunikalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!