Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetési témák? (Többi lent)
Egy muliplayer játékban megismertem egy velem egykorú, más nemzetiségű fiút, akivel angolul kezdtünk el beszélgetni. Ő jóval jobb nálam angolból és sokszor félek beszélni nehogy valami butaságot mondjak, vagy egyszerűen csak semmi sem jut szembe. Általában mindent megértek, amit mond csak nem mindig tudok rá válaszolni, nem mindig tudom magamat jól kifejezni.. Emiatt van, hogy kialakul egy hosszabb csend közöttünk. Ennek ellenére érdeklődik irántam és próbál beszélgetni velem. Többször is tett már utalásokat rá, hogy kedvel *bár sokszor gondolkodok azon, hogy vajon csak poénból csinálta-e, de lehet én is kezdem egy kicsit megkedvelni..* 16/l
Milyen mentő beszélgetési témák vannak? Mivel lehet beindítani egy beszélgetést? Esetleg van valami tippetek, hogy hogyan legyek bátrabb az idegen nyelvek használatában?
Szia!
Igazából van már egy konkrét téma, maga a játékok.. Igazából ez egy nagyon tág téma, rengeteg mindenről tudsz vele beszélni. Én azt ajánlom, hogy kezdj el érdeklődni a pályafutásáról. Miért számára, ez a hobi/érdeklődés stb-stb..
Az meg szerintem abszolút nem gond, hogy csend van.. Mert legalább látszik hogy érdeklődtök egymást íránt..
Sok sikert, és jó lesz minden!
🔞 Valszeg VIDEO-CHAT-elni akar :|
🔞 De nem olyanra, mint amire te gondolsz X_x)'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!