Hogyan téríthetem jobb belátásra az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki nyugodt szívvel szólogat be, fikáz másokat, de ha vele történik ugyanez, meg van sértődve. Ezek mellett még beképzelt is, azt hiszi, hogy jobb mindenkinél és állandó jelleggel parancsolgat. Nekem is beszólt már nem egyszer, egyébként mindenkibe beleköt, akiről azt hiszi nem elég kemény. Szerintem vagy nem kapott nevelést, vagy csupán otthon is ezt látja. Nem szeretném őt sem megbántani, sem elküldeni melegebb éghajlatra, csupán jobb belátásra téríteni, nem szeretném, hogy ez így menjen tovább. Mi a legjobb amit tehetek? Vagy csak szóljak az osztályfőnökömnek? Szerintetek?tegnapelőtt 19:43
1/4 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz hogy látványosan lesz@rod amivel belédköt/amit parancsolgat.
2/4 anonim válasza:
Esetleg karikírozd ki.
Köszi, nagyon kedves vagy.
Ne dicsérj ennyire, mert elpirulok.
Kösz a bókot. Stb. Ha elég okos, észreveszi magát.
3/4 anonim válasza:
Márpedig ez visszaszólás nélkül nem fog menni.
4/4 anonim válasza:
Egy embert te nem fogsz tudni megváltoztatni, nem is értem, hogy minek foglalkozol vele, hiszen nem is írtál olyasmit, hogy egyáltalán a haverod lenne az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!