Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van itt olyan középiskolás...

Van itt olyan középiskolás aki Kazincbarcikara jár suliba? Veletek hogy voselkednek az osztálytársaitok?

Figyelt kérdés
jan. 5. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én oda jártam. Nagybetűs POKOL volt minden perc. Hova jársz? Irinyi? Órákat tudnék mesélni minden egyes POKOLI IRINYIS PERCRŐL, amik tönkretették az életemet.
jan. 9. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Egyik ismerősöm oda járt.De kb tíz évvel ezelőtt, jelenleg 28 - at tölti az idén. Szóval nem tudom, hogy akkor milyen volt, de már akkor sem volt s szíve csücske. Ő úgy tudom S. Péterről járt be. Annyira gáz most helyzet?
jan. 15. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
2, én öt éve ballagtam onnan, és gyűlöltem minden percet. Mondom, tönkretette az életemet az a hely. Olyan traumáim lettek, amiket ballagás után öt évvel sem tudok feldolgozni, és örökre eltorzult a személyiségem. Mai napig rossz emlékek törnek fel, és rémálmaim vannak. Én helyi voltam egyébként, de elköltöztem jó messzire onnan.
jan. 16. 04:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Uh sracok. Mi tortent ott veletek?
jan. 16. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4, barcikai vagy? Esetleg irinyis?
jan. 16. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok az de ha mar igy irtok kivancsi lennek mi zajlik ott.
jan. 16. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok. Nekem, mint írtam egy kedves ismerősöm járt oda Sajószentpéterről és neki sem volt a szíve csücske. Ő 97-es,akkor ezekszerint már akkor sem volt rózsás a helyzet, bár sokat nem beszélt róla, mindig annyit írt, sz. R a suli. Nagyon sajnálom, amin keresztülmentél kérdező. Akkor gyűjtő lett??? Sok a... Vagy miért? :( kérlek fejtsétek ki, mert csaladtag is most nyolcadikos. Remélem nem oda veszik fel, mert nagyon féltem. Mondjuk ő Miskolci sulikat jelölt, mert az van hozzá közel
jan. 16. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Első és harmadik válaszoló, szintén nagyon sajnálom 😪
jan. 16. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm az együttérzést!

Nos, az intézménnyel már az első perctől kezdve súlyos gondok voltak, amik nem javultak a négy év alatt, hanem csak romlottak. Igazából minden téren problémás a hely, de mindent nem lehet leírni. Nekem olyan osztályom volt, hogy nem sokan voltunk lányok. Erős túlerőben voltak a fiúk, és mindent megtettek annak érdekében, hogy kicsináljanak pl engem, de a gyengébb, zárkózottabb fiúkra is ugyanez ez a sors várt.

Kilencedik első félévben még nagyon fel sem tűnt, hogy szar minden. Oké, omlott egy csomó terem, volt olyan terem konkrétan, ahol egy kádat tettek a vakolatomlás alá, mert úgy beázott az egész, és pergett a fal a plafonról, meg penészszag volt. Akkoriban volt egy közepes matektanárunk is, aki nagyjából érthetően magyarázott, illetve a szakmai tanáraink is nagyjából végezték a munkájukat. Az irodalomtanárom még akkor egy tündér volt, egy fiatal nő személyében, és töriből is jól álltam, bár ott a tanár soha nem tartott órát, csak kivetítette a táblára a Wikipédiás anyagot, és azt kellett lemásolni, vagy betett egy kis ZanzaTV-t.

Az osztályom minősíthetetlen volt! Olyan dolgok voltak, hogy pl volt egy full drogos csávó az osztályban, aki terített is, és a gyengébbeket rendszeresen terrorizálta. Egyszer olyanokat ordítozott, hogy menjek ki vele verekedni, de többször is voltak erős húzásai. Állandóan beszólt jó hangosan, meglökött, stb. Természtesen semmit nem tanult, volt hogy minden egyes tárgyból megbukott, de a suli nem csapta ki.

A tanárom legalább olyan borzalmasan lettek később, mint az osztályom. A tündér magyartanárom lelépett, az angoltanárom egy lyukas garast nem ért, mert soha egy órán sem tanultunk semmit(emiatt mai napig nem tudok angolul), matekból meg kaptunk egy igazi hárpiát. Onnantól kezdve minden matek óra annyi volt, hogy a tanár vagy az élettörténetét mesélte, meg milyen könyvet olvasott, vagy éppen minket hordott el mindennek. Egyszer szó szerint azt mondta nekem, hogy dögöljek meg. Ezt azért mondta, mert az élettörténet mesélése közben ettem az óráján. Ja, és református iskoláról beszélünk. Jó, mi?

Volt egy vén fsz(remélem olvasod ezt, te köcsg) kémiatanár is. Na, az nagyon durván kivitelezett, és nagyon durván rasszista volt. Ha már nem magyaros neved volt(hanem pl szlovák), akkor egyből célkeresztbe tett, meg elhordott az egész osztály előtt mindenféle migránsnak, stb. Nagyon durván megalázott néhány embert, úgy hogy az egész osztály rajta röhögött. Ja, és mindig egy REFORMÁTUS intézményről beszélünk!

Egy volt tanárunkat meg állítólag kicsapták egy suliból, mert kikezdett a diákjával...De nem baj, mert az Irinyibe megfelelt ő is. Ő egyébként rendszeresen feltűnően bámulta a lányok fenekét... Kis város révén gyorsan terjednek az ilyen hírek.

Az osztály teljesen elviselhetetlen volt. Maga a POKOL. Egyszer történt még olyan is, hogy egy osztálytársam a hátam mögött órán verte a farkát, és a tanár nem szólt rá abszolút.

Volt olyan, hogy órán hangosan dübörgött a cigányzene(nem voltak romák az osztályban), és emiatt nem tartott órát a tanár inkább. Egy tanár se tudta fegyelmezni az osztályt, és teljes káosz volt. Igazából nem volt érdemes bejárnom, mert szó szerint semmit nem tanultunk. Egy idő után már inkább sokat lógtam, hisz úgysem tanultunk semmit.

Volt rengetegszer olyan, hogy részegen jöttek az osztálytársaim órára, meg a teremben ittak.

Egy értelmes osztálykirándulásunk nem volt négy év alatt. Állandóan inni mentünk, és ennyi volt.

Több szakmai tanár alkoholista. Nem egyszer nem eggyel a kocsmában találkoztam. Volt akit láttam hulla részegen is.

A cigizésért, ha kimész a kapun van olyan elmebeteg tanár, aki szó szerint megkerget téged. Más suliban leszarják, itt meg ezzel vannak elfoglalva.

10-től kezdve minden tanártól azt hallgattuk, hogy nem lesz érettségink, és mindenki idióta itt. Az utolsó félévem úgy telt, hogy nem volt étvágyam, nem tudtam aludni, és 24-ben szorongtam.

Egy idő után kaptunk egy új igazgatót is. Nem írok róla semmit, de érdemes rákeresni hogy néz ki.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Oda csak az menjen, aki nem szereti az életét, vagy neki mindegy, mert úgysem fog bejárni.

jan. 17. 04:43
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Ja, és több olyan tárgy is volt, ahol tök mindegy mennyit tanultál otthon, akkor sem adott kettesnél jobb jegyet a tanár. Fakultációk nem voltak, és tőlünk senki nem ment emeltezni sem, mert azt mondták a tanárok, hogy nincs idő a felkészítésre, és itt amúgy is mindenki hülye.
jan. 17. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!