Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak fiúkra gondolok maszturbálás közben az azt jelenti hogy meleg vagyok? Még soha nem voltam lánnyal pedig az osztálytársaim már mind voltak lánnyal.
Igen, de minimum biszex, szerintem ez teljesen egyértelmű.
Hetero nem fog a saját nemére rejszolni.
F
Azt, hogy meleg vagy-e, csak te érzed. Azért az komoly jel, ha csak a saját nemed érdekel szexuálisan.
"pedig az osztálytársaim már mind voltak lánnyal"
Tudod, nem mindig mindenki mond igazat. :)
Nem, a heterók nem gondolnak fiúkra. Ha gondolnak, nem heterók, legfeljebb bi, vagy egészen homo. Ne ess kétségbe, ne zárkózz el a gondolattól, amúgy se tudnál. Van egy jó kis teszt erre amúgy: vegyél elő egy képet egy sunáról: ha képes vagy legalább erektálni, a lányokra (is) mozdulsz. Ha a fiúk is megmozgatnak, akkor minimum bi vagy. Ha más is megmozgat, akkor a fétiseket még átvesszük ;)
Ezt a hozzászólást amúgy egész másképp akartam leírni, de most a moderátorok ellenőrzik :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!