Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha csak fiúkra gondolok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak fiúkra gondolok maszturbálás közben az azt jelenti hogy meleg vagyok? Még soha nem voltam lánnyal pedig az osztálytársaim már mind voltak lánnyal.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 03:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. Még megkérdezném, hogy mennyi idős vagy? 14-15-ig még változhat a dolog, egyébként már nem nagyon szerintem. Zavar ez téged?
2020. ápr. 30. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
8-as véleményét osztom
2020. ápr. 30. 23:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Gimis vagyok. A heterok mire gondolnak maszti közben? Tuti hogy nem jut néha eszükbe semmi ilyesmi?
2020. máj. 1. 01:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, mert undort kelt bennük, de ez érthető is. Ha mégis túlszalad a fantázia, ott már van valami rejtett dolog.
2020. máj. 1. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!