Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Titeket izgat az osztály...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket izgat az osztálytársaitok látványa tesi öltözőben?

Figyelt kérdés

Látni például az izmos felsőtesteket, vádlikat, alsógatyában a csomagokat.

Írjatok nyugodtan storykat, akár priv.

Ha lesz válasz, írok én is.

2023. ápr. 18. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még sulis voltam, akkor valóban izgatott, főleg az izmosabb osztálytársaim, iskolatársaim testének látványa, de soha nem bámultam őket feltünően. Nem akartam lebukni.
2023. ápr. 18. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még gimis voltam számtalamszor kaptam megjegyzést a csomagomra, hogy "szép csomag" mivel húsfarkam van
2023. ápr. 18. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, izgat, volt régebben közös zuhany egyik haverommal, meg usziban is gyakran látok srácokat így.
2023. ápr. 18. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatott, de nem mertem feltűnően stírölni őket, mert alapból különc gyerek voltam és ha jobban kiközösítenek mint addig akkor valszeg rosszabb lett volna a gyerekkorom.
2023. ápr. 18. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
+-10 éve végeztem már. Én fel voltam mentve végig, szóval házikat írtam tesi alatt, otthon pedig csak énidő, mert suliban mindent megcsináltam. És néha megnéztem őket, látványosan nem, csak odapillantottan. Nem izgultam fel rájuk. Talán 2 helyesebb fiú volt az osztályban és annyi, de testileg ők sem jöttek be. Túl kisfiúsak voltak nekem, már akkor is 30as korosztály vonzott leginkább.
2023. ápr. 18. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fú én imádtam nézelődni. Egyetemen már nehezebb :D
2023. ápr. 18. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Gyakran legeltettem rajtuk a szememet :D De szerintem nem vették észre. 21/F
2023. ápr. 18. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyre konkrétan végigrecskáztam a középssulis éveimet 😃
2023. ápr. 18. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nálam is csak egy helyes és izmos srác volt akit mindig néztem és otthon kivertem rá, a többi nagyon kisfiús volt, vagy ha testileg nem is, akkor fejben mindenképp
2023. ápr. 20. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon fel izgulok!
2023. ápr. 21. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!