Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Előjött a szoc szorongásom,...

Előjött a szoc szorongásom, mert holnap iskola. Más érez hasonlóan? Többi lent

Figyelt kérdés

December.20 óta nem voltam emberek között, így most félek hogy ha visszamegyek a suliba, mi vár rám. Attól félek csesztetni fognak, és követni iskola után hogy hová megyek. Az osztályban szándékosan nem szólok egyébként senkihez, mert eléggé más agyi szintén vannak hozzám képest. Teljesen kivonom magam a közösségből, csak tanulni járok be. Órán írok, figyelek, szünetekben telefonozok. Egyébként nem szoktak sosem csesztetni meg semmi, csak mégis, én számítok úgymond ott a fekete bárányok lányok között, a távolságtartásom miatt. Egyébként semmi ok arra hogy csesztessenek mert egy rossz szavak nincsen nyilván senkihez, miért is lenne. Csak attól is félek hogy a hátam mögött rólam beszélnek hogy vajon mi van velem, stb..

Más is van hasonlóan? Hogyan zárjam ki ezt a fajta szorongást?

tegnapelőtt 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Hányadikos vagy? Mióta vagy abban a közösségben, ahol most vagy?
tegnapelőtt 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Az diákok engem sem kedvelnek és az összes tanár utál engem. Nem akarok holnap iskolába menni. De sajnos muszáj, mert én vagyok az iskolaigazgató. 😁
tegnapelőtt 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

"Az osztályban szándékosan nem szólok egyébként senkihez, mert eléggé más agyi szintén vannak hozzám képest. "

Valószínű ezzel a hozzáállással (is) van baj. Ha olyan nagy kaliber lennél, már osztályt ugrottál volna, vagy eleve nem ebbe a suliba járnál :)

Próbálj meg kedve lenni másokkal, beszélgetni, járj el közösségbe sportolni, ne a telefonod nyomkodd, az nem visz sehova.

tegnapelőtt 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

"Csak attól is félek hogy a hátam mögött rólam beszélnek hogy vajon mi van velem, stb.."

Lenézed az osztálytársaidat, mint a büdös sz@rt, kibeszéled őket itt a hátuk mögött, de attól tartasz, vajon ők miket beszélnek mögötted...

Persze te is a tipikus "érettebb vagyok koromnál" típus vagy, de nyugi, a legtöbb kamasz átmegy ezen, mind fene mód különlegesnek, a sorból kilógónak érzi magát. Majd kinövöd.

tegnapelőtt 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Előző években is volt erre az állapotra példa? Alapból mennyire erős a szorongásod? Kezeled/kezelteted a szorongásod?
tegnapelőtt 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Hogy telefonozol ha elveszik a telefonokat?

Amugy meg szarjá le mindenkit

Enis azt csináltam ra akkor meg telefonok se voltak

tegnapelőtt 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
na hogy ment?
tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!