Engem egyáltalán nem zavar sőt szerintem érdekesebbé teszi a történetet, hogy jé van benne ilyen is de jó! Kivéve persze akkor ha intim jeleneteket mutogattnak az engem is kiborít (viszont ez nem csak LGBTQIA+ párnál borít ki hanem bármilyen párnál) hisz nem azért nézem a filmet hogy egy light-osabb 18+ forgatást nézzek.
júl. 24. 11:25
12/71 anonim válasza:
Legtöbbször az az érzésem van, hogy minden ilyen elnyomott csoportoknak lemegy a kampányuk időről időre. Ezek után az emberek nagy része szerintem már így is úgy is elfogadta a jelenlétüket. Erre pedig még tovább nyomják ami már nem az elnyomás ellen megy, hanem a mégtöbb figyelmért.
júl. 24. 11:25
13/71 anonim válasza:
Izgalmas látni, hány homofób állítja magáról, hogy ő nem homofób.
Persze nem homofób, csak "arcunkba van tolva" a másság (érdekes módon, más dolgoknál nem érzik ezt), elvárják, hogy funkciója legyen a homoszexualitásnak, holott a heteroszexualitásnál ez nem elvárás stb.
júl. 24. 11:32
14/71 anonim válasza:
Nem igazán érdekel. Vannak LMBTQ emberek, miért ne lennének benne sorozatokban meg filmekben?
júl. 24. 11:34
15/71 anonim válasza:
"Azért idegesítő, mert a legtöbbször nincs funkciója a szereplő másságának, lerí hogy csak a kvóta miatt írták melegre az embert."
Miért ha heteró lenne a szereplő, akkor annak mi lenne a funkciója? Ugyanolyan szexualitás mind a kettő.
júl. 24. 11:38
16/71 anonim válasza:
En meg mindig azon nevetek 13,hogy aki azt hangoztatja hogy nem homofob vagy mit tudom en, az azt hiszi hogy ezzel korulvette ot egy erkolcsi felsőbbrendűsegi pajzs, holott csak az egyik mai ideologiai hullamvasutra valtott jegyet :D
júl. 24. 11:39
17/71 anonim válasza:
Régen is voltak ilyen karakterek, csak fel sem tűnt, mert nem erőltették ennyire.
júl. 24. 11:55
18/71 anonim válasza:
Is-is. A funkciójától függ, ahogyan sokan mondták. Ha - csak "kötelező jellegű" bedobás miatt - egyáltalán nincs funkciója és érdemi története, akkor tényleg gáz.
júl. 24. 12:05
19/71 anonim válasza:
Az anti-pc anti wok illiberális magyar kormány miért tusolja el a pedofilok és gyermekbántalmazók ügyét?
júl. 24. 12:07
20/71 anonim válasza:
Tehát ha nem vagyok homofób, akkor magától értetődő, hogy mindenhol ezt szeretném látni? Nem, továbbra sem vagyok az, tőlem mindenki azt szeret, akit csak akar, de amikor már lépten-nyomon minden szivárványos és mindenk cég, filmipar, multi próbál felülni erre a vonatra, nehogy megszólják, hogy ő nem elfogadó, akkor igenis zavaró.
És igen, ha egy hetero pár nyalja egymást a mozgólépcsőn előttem, akkor az pont annyira zavaró és nem oda való, mintha két férfi vagy két nő csinálná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!