Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??2010. jún. 18. 12:51
121/242 anonim válasza:
xD O__Oll Lambert gleccser, oda el akarok menni. *_*
122/242 anonim válasza:
az adamgasm-et azt úgy bírom,egy interjúban mikor a másik mondta Adam akkor hallotta először de úgy nevetett rajta:D:))
123/242 A kérdező kommentje:
Óóó jó ez a kép:
meg a szoba is tök jóó
am most akkor egy ágyban aludtak, mert úgy lepakoltak oda egy ágyra xD
2010. júl. 8. 19:34
124/242 A kérdező kommentje:
Ó hát ez tényleg cukii.. imádnék Kris helyében lenni xD
2010. júl. 8. 19:35
125/242 anonim válasza:
nem,nem egy ágyban aludtak vagyis nem hinné:))...biza én is lennék a helyébe:((
126/242 A kérdező kommentje:
Hehe.. jóvan én sem gondoltam, hogy egy ágyban aludtak de azért már mégis csak na.. xD az sokkal izgibb lett volna (főleg Kris számára xD egész éjjel retteghetett volna, meg a felesége is xD)
Mondjuk én akkor már inkább Brad vagy Drake helyében lettem volna, vagy most a Tommyéban, mert hát amiket csinálnak azokon a koncerteken még ha csak reklámfogásból is nem mondhatja Tommy, hogy nem élvezi xD ezt még egy hetero férfi is élvezni (már mint egy olyan nagyon hetero xD)
2010. júl. 8. 19:40
127/242 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=deJNrFq1nxU ezt a vidót nézzétek meg,Adam nevetéséből áll(nem tudtam másképp fogalmazni) Adam ragályos kacagása ez a címe...én nem tudom nevetés nélül végig nézni pedig mar v 100x láttam de tényleg ragályos a nevetése:D jó kacagást
128/242 anonim válasza:
sztem is élvezi Tommy mert látszik rajta,olyan kis sunyi mosolyt vág miután Adam megcsókolja v csak flörtöl vele:))
129/242 anonim válasza:
130/242 anonim válasza:
az a legjobb, amikor bejön az a savanyú képű Adamnek beöltözött valaki XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!