Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
na ennek örvendek h te se sikítoznál meg minden,már azt hittem h velem nincs rendben vmi,mert többször is elgondolkodtam azon h mi lenne ha eljönne hozzánk és osztogatna autogrammot és arra jutottam h...semmit,inkább kivárnám míg kisikítozzák magukat és majd utána én is odamennék nyugiba:D...ámde az a hoteles ötlet nem is lenne rossz:))
és még vmi...kezdett nőni a haja:D:D niii
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj
milyen ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xD
Bocs ez ilyen roham volt vagy nem tudom xD
De jó. remélem nem vágatja le megint xD mondjuk neki az is jól állta..
Nah jó akkor megbeszéltük ha jön Mo-ra elmegyünk abba a szállodába a hol ő van és éjszaka rárontunk xD vagyis csak finoman xD
Remélem nem fogják őrizni xD
nekem bejön a piercing. ez gáz? :/ (no lám, a perverz visszhang. xD hihetetlen, hogy mindig bejelentem, de okot keresek rá, hogy ne nézzetek totál hülyének.)
És amúgy, Adam azt nyilatkozta, hogy csak párszor öltözött nőnek, és magától értetődőnek tartja, hogy csinált fotókat, hiszen állati jól nézett ki... (ezt tényleg ő mondta :D).
Nem hiszem, hogyha nem akarta volna, akkor nem öltözött volna olyan ruhába... bocsi:/ csak ő szerintem nem az a fajta, aki mások akarata szerint cselekszik.
És awww, milyen szép lába meg feneke van már! *__*♥
Jézus, ez tök őrült amúgy, azt hiszi magáról, hogy kövér és ezért nem hord kevés ruhát... ADAM, NEM VAGY KÖVÉR, megfosztasz minket a látványtól!! *elmegy a sarokba sírni*
hüpii.. Adam, vetkőzz! >o<"
Ahaha.. xD
Hát am szerintem se kövér.. xD
Olyan szép teste van.. nem mintha láttam volna már :(( xD
Jajj most elképzeltem, hogy így bemegyünk a szállodába kérünk egy szobát várunk vagy két órát (mondjuk 10ig) aztán meg átmegyünk Adamhez és ott vannak ilyen őrök és akkor így le kungfuzzuk őket (xD vagy valami hasonlót xD hát ezen szétröhögöm az agyam xDxDxD mi az őrök ellen xD) és akkor oda megyünk Adamhez és akkor beszélgetünk vele meg stb.. de cukii lenne xD
Jajj azok szerintem is olyan kis cukiik a kezén xD
Meg am most komolyan mit kövér az 185 cméhez?? Pl fekete nadrágban tökre eltűnnek a combjai xD..
Am most komolyan olyan mint egy nyafka kicsi lány xD.. én is mindig azon nyígok anyámnak ,hogy milyen kövér vagyok, de Istenem ő 28 éves és fiú xD.. mondjuk ha nem ilyen pici fiúkat szedne fel akkor tiszta vékonynak látszana (nem mintha így nem annak látszana xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!