Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
ja, az Adommy másik, még gázabb formája: Lambliff XD
ezután fél óráig fetrengtem a röhögéstől XXDD
de kikérem magamnak, én szeretem a Kradam-et. *azé behúzza a nyakát* :D
de amúgy, ha valaki veszi a bátorságot és tud angolul és felmegy a community.livejournal.com/glmabert_fic-re, akkor sokkos állapot szélén hitetlenkedhet a következő párosítások láttán:
Adam/Joe Jonas (wtf?? O_O)
Adam/Ryan Ross (megintcsak wtf?! xD szeretem a Panic at the disco-t, de Ryant meghagynám inkább Brendonnak.)
szóval lol. ezekhez képest mindenki szeresse a kradamet. x))
Jah azután én is röhögtem és most is dőlök a röhögéstől xD.. ezért nem is használom xD
pff hát Joe Jonas meg Adam.. hát Adam messssszzze jobb mint Joe xD
De mondjuk akkor már inkább Kris.. xD de ez tényleg jól hangzik: Kradam.. xD
"Hi everybody. Say hi to kradam.."
http://www.youtube.com/watch?v=va2LmnxOU94
:D ez LOL
Adam meg vigyorog xD jajj, imádnivaló *.*
amúgy nem tudom, vannak olyan mondatai, fejei meg képei Adamnek, ahol azt mondom, hogy 'ajj, legszívesebben odabújnék hozzá és megölelném', és vannak olyanok, ahol megszólalni sem tudok, mert >adamgasm< xD.
Am az mi??
Az adamgasm??
tudományos megfogalmazás:
"The peak of one's sexual excitation caused by anything that involves Adam Lambert and his ultra sexiness."
vagyis
"Valaki szexuális izgalmának csúcspontja, bármitől, ami magába foglalja Adam Lambertet és az 'ultra szexiség'ét."
XD (Y) amúgy tényleg létező szó, használják, és benne van az Urban Dictionary-ben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!