Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/242 anonim ***** válasza:

Úristen, fél órára itthagylak benneteket, és plusz két oldal duma lemegy... xD

szép sorjában reagálgatok... >__<ll

az első, hogy gyanítom, hogy ha akar majd gyereket nem örökbe fogja fogadni, hanem ugye vannak azok a nők, akik kifejezetten meleg pároknak szülnek gyereket.. mert azért tovább kell vinni a Lambert géneket!! :D

jól áll neki a baba... *-*

és olyan rossz ízlése nem is lehet pasik terén, ha Kris tetszett/tetszik neki... ég és föld, de szerintem összeillenek. Mert az ellentétek vonzzák egymást... xD oké, leállok, Kris nős. (fene. :/) :D

és oké, ne nézzetek perverznek, de én szintén elég vizuális vagyok, de cseppet sem szúrja a szemem az elképzelt jelenet. Ez gáz? *fél, visszahúzódik a paradicsomok elől a sarokba*

tessék, már nem csak realista hang vagyok, hanem perverz is... :P

ésőőm.. mondom megint, hogy az első tényezőnek is eleget tegyek, ő csak néha olvas el ilyeneket, párat így random

módon, hisz nincs ideje az összesre.. hatalmas szerencse kell hozzá, hogy pont a tiéd akadjon a kezébe, DE! megtörténhet. (eldobtam a realista énemet, álmodozok *-*)

jó hosszú lett, nem baj....

aláírás: a realista és perverz hangotok. :D

2010. júl. 8. 18:31
 102/242 A kérdező kommentje:

Hát igen félóra az azért mégis csak félóra és hát Adamről annyit lehet beszélni 10 perc alatt is nem hogy fél óra alatt xD..

hát am Kris tényleg nős de hát most komolyan azért nézd meg Drake-et vagy Brad-et vagy akár Bill-t (TH) ok lehet, hogy Bill-nek tényleg szép arca van de hát én mégse mondanám, hogy ő az álompasi xD mondjuk hát mindenkinek más az ízlése, szerencsére Adam mindenkinek megfelel mint pasi xD (benne aztán tényleg nem sok hiba van, max annyi, hogy tiszta öreg lesz a sok smink miatt.. de nem baj jól áll neki xD)

Amúgy azért remélem, hogy meglátja a levelemet és azt mondja, hogy:

-Igen nekem ezt ki kell nyitnom,mert ha nem teszem meg valami nagyon jóról maradok le xD..

Mondjuk nincs benne semmi extra de ezt kell ,hogy érezze xD

Ezt fogja éreznixD

2010. júl. 8. 18:37
 103/242 anonim ***** válasza:

Ezaz, így kell gondolkodni!! xD

mondjuk ja, nem mellesleg Drake meg Brad majdnem tök ugyanúgy néznek ki... Adam az alacsony pasikra bukik... vagy lehet, hogy csak az 1.85 centijével nem talál magának magasabbat XD. Komolyan, nem tudom, ki még ilyen magas, pláne, hogy sokszor magasított talpú csizmát vesz fel (lásd: American Idol finálé a Kiss-el, hogy lehet olyan holdjáróban lépni egyáltalán? O.O de ő megoldotta xD). Max Jared Padalecki xDD.

Tommy is tök pici, egyem a kis szívét. :)

Ja, soha többé nem hagylak itt titeket 10percnél többre xD.

2010. júl. 8. 18:45
 104/242 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem se hadj itt:Dma ahogy észrevettem nagyából a kérdezővel beszéltem v inkább helyesbítek chateltem mert v ő írt és én válaszoltam v fordítva:)),mert más nem volt itt...még a végén kitiltnak az oldalról

úgyh várunk továbbra is a szűk körünkben:))

2010. júl. 8. 18:55
 105/242 A kérdező kommentje:

Jajj hát igen Tommy... basszus nekem ő is tökre bejön.. szerintem tök jóó a haja is.. de am a feje is olyan kicsi.. kis cukii.. de nekem az a csizma ami az If I had you-ban van rajta tökre bejön.. csak nem rajta xD mármint rajta is jóó de rajtam jobb lenne.. xD

xoxo

2010. júl. 8. 18:57
 106/242 anonim ***** válasza:
igenis, nem hagylak itt. xD még mindig tartom a reális és már a perverz hangulatot is. Ha oda kerül a sor. x) (Y)
2010. júl. 8. 18:57
 107/242 A kérdező kommentje:

igen xD

de ez így tök jóó, mert nem unatkozom egész nap és ráadásúl olyanról belélünk amit/akit imádok xD

2010. júl. 8. 18:58
 108/242 anonim ***** válasza:
100%
Tommynak tényleg aranyos feje van...nem tudom na nekem olyan babaarcúnak tünik;))kis ari:D
2010. júl. 8. 19:02
 109/242 anonim ***** válasza:

lassan úgy érzem magam, mintha csetelnék XDD

de visszatérve a témához: [link]

középső képet tessék nézni, vagyis mindet, mert Adam, de xD... akkor csizmában mégis hogy? nekem már magassarkúban is szédül a fejem...

hát ettől meg behalok: [link]

Kris, te mázlista >o<'

(csak én vagyok ilyen - szakszóval élve - kradam párti? XD)

2010. júl. 8. 19:03
 110/242 A kérdező kommentje:

Há én inkább Adommy (ez így nagyon sz arúl hangzik szóval Adam és Tommy) párti vagyok de ez a kép tényleg nagyon cukii

Am én imádom a magassarkúakat (kb két óráig xD) ebben a csizmában szívesen kipróbálnám a menést.. xD a járást, inkább

Nekem tetszik ez a chat-es feeling.. xD

2010. júl. 8. 19:10
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!