Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
Wáá Jézust én is meghívnám annyira klassz fej csávóó volt.. mármint ezt most nem úgy értem hanem annyira egy jó példakép az embereknek.. <33
Imádom amikor a templomban is róla beszélnek :DD
most komolyan szerintem ez annyira undorító, már bocsi, de azért már még is csak.. Brad nagyon rossz hatással volt rá xD.. legalább is remélem, hogy nem Adam akarta, hogy ilyen cuccokban flangáljanak xD
am legalább kitömhette volna a mell részét.. de az a cipő nagyon raj.. tök jóó cipői vannak xD
jézus:D
pasinak jobb azthiszem:D
Hát az biztos.. xD
Pasinak sokkal szexiiiiibb :D
az első kép az asszem azon a Burning Man fesztiválon volt csinálva amiről Adam mindig beszél h milyen pszihedelikus élményt,tapasztalatot szerezett ott...na de azért értsetek egyett velem abban h nem semmi lába van a képen és a popója is "izmoska":)) és SAJNOS nem túl gyakran v inkább soha nem láthatjuk ilyen kevés ruhában(még papparazzi kép sincs így róla ezen a képen kívűl,vagyis én még nem láttam)...
a második képhez meg nem tudok hozzaszolni sem,csak annyit h olvastam Adam azt mondta h amikor ő nőnek öltözött soha nem tömte ki a mell részét mert ő nem nő csak annak öltözött(kb így mondta pontosan nem emlékszem)...de pasinak írtó szexi és aranyos...és remélem azért mostonság nem akar nőnek öltözni:D
jaaa még vmi...nem tudom ti tudtátok-e de én ma tudtam meg h Adamnek van egy mellbimbó piercingje...kicsitt meglepett
Óóóó basszus ez hülye..
Jézusom!! Bocsánat.. de basszus.. hát ez, nagyon nem menő xD
mármint szerintem ez undorító.. mellbimbó piercing?? basszus most komolyan.. ahh tökre ledöbbentem, ez az ember nem normális (ettől sokkal vonzóbb xD)... óóóó Jézus Atya Úr Isten.. na nee.. én ezt nem gondoltam volna.. :O:O:O:O:O:O:O:O:O
Am hát jó igaza van tényleg pasi, de nem tudom.. minek öltözik nőnek??? Valami nincs rendben a pici cukii aranyos kis fejecskéjében...
ahh annyira irtózatosan sexi nem igaz esküszöm bármit mondtok annál jobban szeretem (ettől a mellbimbó percingtől eltekintve, mert ez nem jön be, de hát Istenem az ő teste nem szólok bele, hogy mi visel magán, hiszen ő sem szól bele abba, hogy én mit hordok..)
IMÁDOM a kis huncut mosolyát.. xD, annyira hihetetlen egy ember... bármi olyat csinál amit ha egy másik ember csinálna azt mondanám, hogy - hát ez tök hülye meg, hogy minek csinál ilyet? - de én ezektől sokkal jobban meg szeretem és sokkal jobban bírom..
Hát igen..
most valahogy kiakarom fejezni az imádatomat, de nem tudom leírni.. xD
Hát ez azért gáz, hogy nem is ismerem és nem tudom leírni, hogy mennyire szeretem.. xD
Akkor jó..
Am ha mondjuk most eljönne Magyarországra akkor én nem tudnék kimenni mondjuk a szállodája elé és ott sikítozni, hogy - Jajjj Adam Adam milyen cukii vagy Adam Adam.. - hanem inkább megvárnám, hogy mindenkinek adjon autógrammot vagy nem tudom, mert hát imádom meg minden nem mennék oda sikítozni.. mondjuk a múltkor azt álmodtam, de ez nagyon távol áll tőlem.. vagy bemennék a szállodába és foglalnék szobát.. aztán éjszaka átkopogtatnék hozzáá xDxDxD, hogy örülne nekem.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!