Kaptatok már külföldi hírességtől autogrammot az autogramm-címén keresztül? Szerintetek a sztárok saját kézzel írják alá?
Szeretnék kérni egy angol énekesnőtől, de félek, hogy potyára adnám fel és hogy nem ő írja alá, márpedig én tőle szeretnék. (Azért akarok így, mert valószínűleg sosem jön Magyarországra és lehet, hogy nem fogok vele találkozni).
KÖSZI!
hát ennek nem örülök ... :-(
köszi!
Ha komolyan gondoltad utolsó, akkor köszi és neked is! :-)
Igazából együtt érzek vele, hogy neki is sok dolga van és nem tud a rajongóknak elég időt szentelni, meg hát ugye több milliónak szeretik, biztos nem fog leülni és egyenként visszaírni, hogy "hé megkaptam a leveled".
Nem gondoltam egyáltalán, hogy önző emberek a "sztárok" vagy hogy majd pont velem kivételeznek és visszaírnak a levelemre vagy küldenek egy autogram-ot. Sajnos nem.
Akkor marad annyiban, hogy hallgatom az énekesnő zenéit és kész. Bár igazából nem az autogram a lényeges, hanem az, hogy szeretem, de azért mégis van bennem egy olyan elkeserítő érzés. Más bezzeg szerencsésebb, de nem akaorm őket sem lehurrogni emiatt.
Hát akkor mindegy is... Végülis, ha megmondanám neki, hogy küldjön egy levelet, akkor meg népforradalmat indítanék, a második lehetőség pedig, hogy lehet, hogy nem is olvasná el mit írok, a harmadik pedig, lehet, hogy nem érdekelné - menjek el egy koncertjére, mert akkor neki is jó lesz! De ha egyszer nem tudok... Sajnos ezekben az időkben senki sem gazdag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!