Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/242 anonim ***** válasza:

amugy "perverz visszhang":))igazad van tényleg azt mondta Adam h azért csinált képeket mért állati jól nézett ki(ez olyan jópofin hangzik:)) )...és tényleg nem kövér egyáltalán,nagyon jól néz ki...ahogy te is írtad "vetkőzz Adam" :))

most így belegondolva rem nem lesznek 2 m magasak a bácsik:))mert akk lehet lenne esélyünk a kung fu-ra és tényleg milyen jót tudnánk dumálni Adammel:D...és még ott is aludnánk:D...amit nagyon megkérdeznék Adamtől az az h a türkíz/kék tincsit mért nem hagyta meg,úgy bírtam olyan szexi volt(nem mintha most nem lenne:D)

amugy kb mióta teljesen fekete a haja?

2010. júl. 9. 20:51
 162/242 A kérdező kommentje:

Inkább egyiket se.. xD

Michael nem jön be

Jared pedig féltékennyé tenne.. xD Olyan gyönyörűek lennének egymás mellett, hogy a napra lehetne nézni de rájuk nem xD..

én akkor is Tommyt akarom mellé és nem mást.. xD

2010. júl. 9. 20:52
 163/242 A kérdező kommentje:

Én azt kérdezném meg tőle, hogy ő boldog e és, hogy miért ilyen önkritikus xD

És, hogy lesz e a BFF-em xD

2010. júl. 9. 20:53
 164/242 anonim ***** válasza:
én meg most nagyon egoista leszek és azt mondom magamat akarom mellé senki mást:)):))
2010. júl. 9. 20:53
 165/242 A kérdező kommentje:

De ma ha az őröket le kungfuzzuk és kiabáljuk neki, hogy vetkőzz Adam hülyének fog nézni, vagy elkezd vetkőzni??

Ez fogós kérdés vigyázzatok...

xoxo

2010. júl. 9. 20:54
 166/242 anonim ***** válasza:

ez a beszéd! xD

xD mostmár csak így fogtok hívni, látom. nem mintha nem illene rám. Adam pedig igenis vetkőzzön. x) (Y).

Aww, hagyjuk meg Tommynak. :D

Amúgy én Adamet annyira inkább el tudnám képzelni magam mellé, mint egy meleg-legjobb-barátot, akivel fagyit eszünk horrorfilm-nézés közben, ott van, ha kell és engedi hogy megöleljem és aww... mint mondjuk pasimnak. Távolról csodálni persze jó, hogy mennyire szexis, mert az.. *__*♥ de ez jáj, olyan jó lenne >__<ll

xD ki vagyok fordulva valszeg.

2010. júl. 9. 20:56
 167/242 A kérdező kommentje:

Akkor raboljuk el és majd felváltva "beszélgetünk" vele xD..

meg kérhetünk érte váltság díjat, de a teló számát ne felejtsük el elkérni..

2010. júl. 9. 20:57
 168/242 anonim ***** válasza:
igen, Adam tényleg nagyon önkritikus,van egy pici bőrhibája az arcán de nekem annyira tetszik,ő meg egy csomó alapozót,meg sminket rak magára...nagyon tönkreteszi az szép arcát vele...megértem azt is h sztár meg minden s nem nézhet ki akárhogy de akk is,Adamnek minden "hibája"szexi
2010. júl. 9. 20:57
 169/242 A kérdező kommentje:

Am én is inkább barátnak akarom mint pasinak.. mert hát meleg és ez tök jó és akkor meg semmi olyan nem lehet köztünk szóval értitek én ezt elfogadom én se mászok r meg ő se rám.. xD

De am ha ott leszünk a szállodában keressük már meg Tommyt is mert lenne hozzá is pár kérdésem. xd

2010. júl. 9. 20:59
 170/242 A kérdező kommentje:
Igen a hibái is tökéletesek xD.. am nem tudom, most komolyan szerintetek van valamilyen rossz tulajdonsága?? és mi lehet az ha van??
2010. júl. 9. 21:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!