Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
amugy "perverz visszhang":))igazad van tényleg azt mondta Adam h azért csinált képeket mért állati jól nézett ki(ez olyan jópofin hangzik:)) )...és tényleg nem kövér egyáltalán,nagyon jól néz ki...ahogy te is írtad "vetkőzz Adam" :))
most így belegondolva rem nem lesznek 2 m magasak a bácsik:))mert akk lehet lenne esélyünk a kung fu-ra és tényleg milyen jót tudnánk dumálni Adammel:D...és még ott is aludnánk:D...amit nagyon megkérdeznék Adamtől az az h a türkíz/kék tincsit mért nem hagyta meg,úgy bírtam olyan szexi volt(nem mintha most nem lenne:D)
amugy kb mióta teljesen fekete a haja?
Inkább egyiket se.. xD
Michael nem jön be
Jared pedig féltékennyé tenne.. xD Olyan gyönyörűek lennének egymás mellett, hogy a napra lehetne nézni de rájuk nem xD..
én akkor is Tommyt akarom mellé és nem mást.. xD
Én azt kérdezném meg tőle, hogy ő boldog e és, hogy miért ilyen önkritikus xD
És, hogy lesz e a BFF-em xD
De ma ha az őröket le kungfuzzuk és kiabáljuk neki, hogy vetkőzz Adam hülyének fog nézni, vagy elkezd vetkőzni??
Ez fogós kérdés vigyázzatok...
xoxo
ez a beszéd! xD
xD mostmár csak így fogtok hívni, látom. nem mintha nem illene rám. Adam pedig igenis vetkőzzön. x) (Y).
Aww, hagyjuk meg Tommynak. :D
Amúgy én Adamet annyira inkább el tudnám képzelni magam mellé, mint egy meleg-legjobb-barátot, akivel fagyit eszünk horrorfilm-nézés közben, ott van, ha kell és engedi hogy megöleljem és aww... mint mondjuk pasimnak. Távolról csodálni persze jó, hogy mennyire szexis, mert az.. *__*♥ de ez jáj, olyan jó lenne >__<ll
xD ki vagyok fordulva valszeg.
Akkor raboljuk el és majd felváltva "beszélgetünk" vele xD..
meg kérhetünk érte váltság díjat, de a teló számát ne felejtsük el elkérni..
Am én is inkább barátnak akarom mint pasinak.. mert hát meleg és ez tök jó és akkor meg semmi olyan nem lehet köztünk szóval értitek én ezt elfogadom én se mászok r meg ő se rám.. xD
De am ha ott leszünk a szállodában keressük már meg Tommyt is mert lenne hozzá is pár kérdésem. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!