Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
 211/242 anonim ***** válasza:
egy kicsit tényleg kihaltunk:))...ne felejts el írni ide h ha mégis válasz jön a levélre:D
2010. júl. 15. 17:21
 212/242 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy jön..

de sajna még nem jött.. :((

De majd írok

2010. júl. 16. 11:32
 213/242 anonim ***** válasza:
jaaaj mért nem ír már vissza:((
2010. júl. 21. 22:10
 214/242 A kérdező kommentje:

jaa a kis szemtelen.. xD

Baasszu más úgy várom, hogy mit ír.. xP :((

2010. júl. 22. 14:40
 215/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok!:D

Ha nem gond,énis beszállok a dumálásba!:)

Egyébként énis gondolkoztam rajta,hogy írjak-e neki,vagy milegyen.. De rájöttem,hogy még webfordítóval se tudnám megfogalmazni a dolgokat. xDD

2010. aug. 10. 19:59
 216/242 A kérdező kommentje:

Hali sztem nem gond.. de mondjuk mostanában már nem sokat dumálunk sajna.. pedig én bírtam..

Am nekem is sok időmbe telt amíg teljesen biztosan megírtam és még mindig úgy érzem, hogy valamit elrontottam benne és ez olyan rossz érzés.. :((

Am még mindig nem írt.. a pics ába már.. xD

Mondjuk most úgy kicsit belegondoltam és ha tényleg ő válaszol akkor csak a turné után fog írni, aminek nem tom tán télen lesz vége vagy pedig nem ő fog írni, mert gondolom a turné alatt nincs sok ideje az ilyenekre.. :(( sajna.. legalább is szerintem.

2010. aug. 10. 22:05
 217/242 anonim ***** válasza:
tényleg klasszak voltak azok a dumálások:))h kibeszéltünk mindent=))amugy sztem is ha ő válaszol a levelekre akk csak a turné után fog...állítólag megvannak az európai turné időpontjai is csak még nem publikálják...kiv vagyok:)
2010. aug. 11. 08:41
 218/242 anonim ***** válasza:

De sajnos meg kell ismételjem, ezeket nem ő olvassa el, aligha van rá ideje. Több ezernyit kap >naponta<! Hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy a kezébe kerüljön a tiéd, majdnem lehetetlen, DE reménykedni szabad. xD

*realista hang, csak hogy meglegyen a reál adag mára*

de viccet félretéve, tényleg így van.

2010. aug. 11. 09:48
 219/242 A kérdező kommentje:

Jóó akkor nekem hatalmas nagy szerencsém lesz.. xDxDxD

Milyen szép is lenne..

Basszus amúgy most ezt muszáj leírnom, mert én annyira sajnálom szegény Tommyt, mert nagyon sz ar lehet elveszteni valakinek az apukáját főleg ilyen fiatalon, 5 éve halt meg a nagyapám és még mindig sírnom kell ha rágondolok, és ő "csak" a nagyapám volt nem az apukám.. nem fogok feketében járni, mert egyrészt megsülnek másrészt nem is ismertem Tommy apját de azért őszinte részvétem neki.. <3Szeretlek Tommy<3

:"(

2010. aug. 11. 10:30
 220/242 anonim ***** válasza:

Úristen, meghalt? Én csak azt tudtam, hogy egy időre otthagyta Adaméket, mert beteg az apukája.. de mikor halt meg? Úristen, szegény... részvétem, Tommy... :(

Amúgy, meg lett jósolva, hogy a megjelenése után több hónappal fogja a VIVA úgy beállítani az If I Had You-t, mintha 'hú, de új' lenne, és igaz: tegnap játszották le először, mint 'Adam Lambert vadiúj videoklipjét'...

azért annak örülök, hogy legalább odáig eljutottak, hogy lejátsszák... xD

2010. aug. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!