Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
 221/242 A kérdező kommentje:

Igen meghalt, nem is olyan rég.. szegény Tommy :(

Am igen legalább megvan nekik, de már a top21ben is benne van.. :D

óó jee adam <3

2010. aug. 12. 14:49
 222/242 anonim ***** válasza:

Nekem meg nincs Vivám..:/

Más zenecsatornán meg nem nagyon láttam még az If I Had You-t.:(

Csak 1x-2x a Music Mix-en..

2010. aug. 14. 11:45
 223/242 anonim ***** válasza:
100%
A Music Channelen nagyon sokat adják pedig az If I Had You-t... viszont ott a For your entertainmentet nem. :/
2010. aug. 14. 12:15
 224/242 anonim ***** válasza:
Én a Music Channel-en 1x láttam az If I Had You-t. De akkor mostantól többet fogom nézni..:P;)
2010. aug. 14. 16:52
 225/242 anonim ***** válasza:

Hú, én nagyon sokszor... :D de Viván meg a For your entertainment már fene tudja mennyi ideje első a napitop-ban *_* <33 :'D

tényleg, minden nap megnézem, és minden nap ő a legjobb *o* <33 nem is csoda :D

2010. aug. 14. 20:32
 226/242 A kérdező kommentje:

Amúgy jól elmentünk az eredeti témától.. haha..

Jajj, de most olyan rossz érzés fogott el, mert rájöttem, hogy csak álmodozom és igazából soha sem fogok se Adammel se Tommyval találkozni..:( De amúgy egy igazii sztárral sem, mert hát már ilyen magyar hírességekkel találkoztam párral, de az akkor sem ugyan az mint Adam vagy mondjuk Lady Gaga vagy nem tom Marilyn Manson vagy akárki..

olvastam ilyen forumot (vagy nem tom mit) ahhol arról írtak az emberek, hogy milyen aranyos volt Adam meg Tommy amikor találkoztak velük és ezt olyan rossz volt olvasni.. nem is tudtam végig olvasni.. :(((

Am Adam (vagy hát nem tudom ki/kik) még mindig nem válaszolt/válaszoltak!... sz ar ügy.. de én lassan kezdem feladni a reményt..

2010. aug. 14. 20:35
 227/242 anonim ***** válasza:

Nekem az volt életem legjobb élménye (hát, egyik legjobb), amikor találkozhattam élőben a The Sorrow-val. Úgy vert a szívem, annyira izgultam áá... és igaz, hogy csak Ausztriáig kellett menni értük, de tényleg, annyira más érzés, hogyha egy ennyire kedvelt és külföldi hírességgel/hírességekkel találkozol... fúh, nagyon jó volt. És tök kedvesek is! Ááá *leborul*

Volt egy csaj, aki meg Kris Allennel találkozott, megölelhette, ilyesmi, és amikor leírta engem majdnem elkapott a sírógörcs (ilyen *énis* fíling, tudjátok :'D).

Azért még van remény. Adam nagyon sokáig itt lesz még a médiában, hiszen hihetetlen hangja van... hatalmas ikon lesz, mint Madonna meg az ilyenek, akik tényleg letettek valamit az asztalra, szerintem ez nem is kérdéses.

Szóval, remény még van... egyszer, csak egyetlenegyszer, de látni fogom. *.*

2010. aug. 15. 09:59
 228/242 A kérdező kommentje:

Igen erre én is esküdtem, hogy egyszer úgy is meg találom, nem menekül.. xD

Majd kimegyek L.A.be és akkor majd félhet.. xD persze csak a turnék után xD

2010. aug. 18. 20:16
 229/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ahogy átfutottam, látom, hogy itt egy Glamily van kialakulóban! :3 Én is imádom Adam Lambertöt és szintén perverz vagyok, sőt van még egy rakat hozzánk hasonló ember! xD Légyszi segítsetek, hogy leelőzzük Selenát és Justint és Adam legyen az első! ^^ Ja és persze már így is jó sokan vagyunk, de én pl. mindig szívesen várok újakat! *-* Vagy nem tudom, hogy regisztrált-e már valamelyikőtök, na de azt javaslom az egész társaság gyűljön ide:

[link]

Nagyon jó, Adames közösségi oldal, ahova mindenkit szeretettel várunk! :) Légyszi, ha van kedvetek! <3

Pusz:

FanGirl ^^

2010. aug. 27. 00:40
 230/242 anonim ***** válasza:
100%
a legeslegelső vagyok:D és gondoltam beköszönök:D amugy hogyha megy valaki talizni adammel ENGEM IS VIGYEN VAGY MEGKERESEM ÉS SEGGBERÚGOM^^ pusz
2010. aug. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!