Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/242 anonim ***** válasza:

ezt az egész beszélgetést le kéne fordítani angolra és elküldeni neki:D kiváncsi vagyok mit gondolna.xd

egyébként az hogy hetero és pedofil legyen.. nem vagyok ugyan büszke rá de egyetértek.:D és valóban a szívéhez kapna.xD:D:D

2010. júl. 8. 15:18
 92/242 anonim ***** válasza:
nem is olyan rossz ötlet:))de sztem már addig a szívéhez kapna amíg elérne a pedofilos dologig,azelőtt is elég szaftos dolgokat találna :))
2010. júl. 8. 15:54
 93/242 A kérdező kommentje:

hehe.. xD

Én is örülök, hogy aranyosnak tart minket (nőket)

BASSZUS FELADTAM A LEVELET ÉS MOST ANNYIRA IZGULOK xD

ahaj.. remélem válaszol. xD

Am én se vagyok rá büszke, hogy ezt akarom, de hát ez van xD

Am nem tom mit szólna ha kapna egy ilyet, hogy mi ilyenekről beszélünk xD Jót röhögne meg megnézné a képeket meg a videókat amiket linkelgettünk és azt mondaná, hogy milyen hülyék vagyunk xD..

2010. júl. 8. 15:56
 94/242 A kérdező kommentje:

szaftos dolgok.. xD

Ki mennyira akarja megerőszakolni xD..

Hát igen.. ez még egy plusz piros pont lenne.. xD

2010. júl. 8. 15:57
 95/242 anonim ***** válasza:
juujj hát rem fog válaszolni:D,szegény Adam:)) tényleg ha tudná h mennyien akarnák megerőszakolni=))
2010. júl. 8. 16:34
 96/242 A kérdező kommentje:

Jah.. xD

Basssssssssszzzussss annyira félek és izgulok és nem tudom.. meg fogok halni.. érzem, hogy nem fog válaszolni xD...óóóóóóóóóó lehet, hogy hülye ötlet volt feladni annyira parázok.. ahhhhhhhhhhh

2010. júl. 8. 16:37
 97/242 anonim ***** válasza:
ááá sztem nem volt hülye ötlet egyáltalán...ha nem is ír vissza legalább megpróbáltad...de azért kiv vagyok mennyi idő alatt ér el a levél oda,h kb mikorra várhassuk:D
2010. júl. 8. 16:50
 98/242 A kérdező kommentje:

hát igaz rászámolt a nő 20 Ft, de sürgősségivel küldtem hát nem hiszem, hogy ő/ők azzal fogják xD, de úgy meglepődtem, hogy csak 260 Ft-be került.. :O belföldre is annyi kb nem?? mondjuk eddig még nem adtam fel levelet se külföldre se belföldre.. de hát csak 260??? nah mindegy remélem nem nézett elsemmit mert vagy egy évbe tellett neki xD..

huhh hát akkor most reménykedem, meg abban is hogy vissza küldi xD

2010. júl. 8. 17:09
 99/242 anonim ***** válasza:
te írtad meg és küldted el a levelet de annyira várom már h lessz-e válasz:D
2010. júl. 8. 17:51
 100/242 A kérdező kommentje:

Hát még én.. xD

Szerintetek ha sürgősségivel megy akkor hány nap alatt ér ki??

És meddig fog neki tartani megnézni???

2010. júl. 8. 18:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!