Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
ezt az egész beszélgetést le kéne fordítani angolra és elküldeni neki:D kiváncsi vagyok mit gondolna.xd
egyébként az hogy hetero és pedofil legyen.. nem vagyok ugyan büszke rá de egyetértek.:D és valóban a szívéhez kapna.xD:D:D
hehe.. xD
Én is örülök, hogy aranyosnak tart minket (nőket)
BASSZUS FELADTAM A LEVELET ÉS MOST ANNYIRA IZGULOK xD
ahaj.. remélem válaszol. xD
Am én se vagyok rá büszke, hogy ezt akarom, de hát ez van xD
Am nem tom mit szólna ha kapna egy ilyet, hogy mi ilyenekről beszélünk xD Jót röhögne meg megnézné a képeket meg a videókat amiket linkelgettünk és azt mondaná, hogy milyen hülyék vagyunk xD..
szaftos dolgok.. xD
Ki mennyira akarja megerőszakolni xD..
Hát igen.. ez még egy plusz piros pont lenne.. xD
Jah.. xD
Basssssssssszzzussss annyira félek és izgulok és nem tudom.. meg fogok halni.. érzem, hogy nem fog válaszolni xD...óóóóóóóóóó lehet, hogy hülye ötlet volt feladni annyira parázok.. ahhhhhhhhhhh
hát igaz rászámolt a nő 20 Ft, de sürgősségivel küldtem hát nem hiszem, hogy ő/ők azzal fogják xD, de úgy meglepődtem, hogy csak 260 Ft-be került.. :O belföldre is annyi kb nem?? mondjuk eddig még nem adtam fel levelet se külföldre se belföldre.. de hát csak 260??? nah mindegy remélem nem nézett elsemmit mert vagy egy évbe tellett neki xD..
huhh hát akkor most reménykedem, meg abban is hogy vissza küldi xD
Hát még én.. xD
Szerintetek ha sürgősségivel megy akkor hány nap alatt ér ki??
És meddig fog neki tartani megnézni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!