Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??2010. jún. 18. 12:51
81/242 anonim válasza:
hát az tuti de mivel tudjuk h Adam a legszebb pasi így az illető nagyon fel kell kösse a nadrágját:D:))
82/242 A kérdező kommentje:
Hát igen.. xD De lehet, hogy a pasijai meg Adam is úgy van vele, hogy úgy is mindenki Adamet fogja nézni ezért tök mindegy, hogy ki van mellette xD
2010. júl. 8. 12:30
84/242 A kérdező kommentje:
Amúgy tök jóó lehet Adamnek, hogy majdnem mindenki vele akarja leélni az életét.. egy egész háreme lehetne. xD
2010. júl. 8. 12:44
85/242 anonim válasza:
hát igen de ez nem is csoda,Adam tökéletes minden szempontból:Dimádom...mért nincsenek itt ilyen pasik?:((
86/242 A kérdező kommentje:
Jah.. xD
Most mondhatnám azt, hogy bárcsak Adam Lambert hetero és pedofil lenne xD.. (jajj szegény ha ezt megtudná a szívéhez kapna xD)
De nem lenne egy utolsó dolog ha magyarországon is ilyen jó pasik rohangálnának minden utcában.. xD
2010. júl. 8. 12:48
87/242 A kérdező kommentje:
Amúgy most így belegondoltam és az élet tök igazságtalan...
Az összes meleg pasi tiszta sexy a heterok között meg van aki úgy néz ki, hogy nagyon..
Szóval a természet ad is de el is vesz.. ez mekkora kib@szás..
2010. júl. 8. 13:03
88/242 anonim válasza:
ebben egyetértek veled, tényleg ad de el is vesz...én őszintén mondom h még egy hetero pasival se találkoztam aki ennyire szimpatikus legyen mint Adam,imádom h mindig őszinte,nyílt,vicces de ugyanakkor komoly is és nem utolsó sorban jól néz ki:D,sztem mindaz megvan benne amit egy csaj keres egy pasiban...
89/242 A kérdező kommentje:
Jah.. nagy veszteség ez a női társadalomnak.. xD De aki egyszer megkapja.. akár még egy csókra is.. húú annak mekkora szerencséje van xD.. azért nem tom mit szólna ha ezt egyszer valaki közölné vele.. xD De az, hogy meleg még jobb emberré teszi és nem szál el magától és ez is irigylésre méltó..
2010. júl. 8. 13:41
90/242 anonim válasza:
tényleg nagy szerencséje lenne annak:Djhaaj 8->,és tényleg nincs elszállva magától nem úgy mint más sztárocskák...Adamről ugye azt tudjuk h ő a csajokat szépnek meg aranyosnak tartja annak ellenére h meleg,az egyik interjúban mesélte h az utazásai során sok olyan meleggel találkozott akik mondták h pfúújj csajok(ezt Adam jó kis grimaszokkal adta elő=)) )meg stb és akiket nem értett meg mert ő igenis aranyosnak tartja a csajokat...szóval köszi Adam h aranyosnak tartasz minket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!