Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
http://www.youtube.com/watch?v=jQeZj82cEPc (1:42)
hát igen.. nem is tudom.. legyen inkább biszex.. xD
Az sokkal jobb lenne.. neki is és nekünk is.. meg persze Adam-nek is...xP
De am hát nem tudom, de ha úgy igazán hetero lenne akkor nem hiszem, hogy festené a körmét.. már mint oké, hogy most ilyen glam rock meg minden de akkor is.. vagy nem??
Óóó.. ma megint Adam-ről álmodtam.. olyan cukii volt...
Elmondom: xD
Szóval úgy volt, hogy ott voltam a barátnőmmel ilyen izén nem tom minek hívják ezt, hát ilyen autógramm osztáson és akkor jött Adam (az emberek elvoltak kerítve ilyen kordonnal és mi elől álltunk és a mögöttünk levő öreg nő majdnem fellökött minket) és Január 23.a volt és azonnal oda jött hozzánk és mondtam neki, hogy van neki egy ajándékom és akkor oda adtam neki ilyen tasakot és akkor belenézett és mondta, hogy milyen aranyos (nem tom mi volt benne xD) és aztán mondta, hogy milyen kedves vagyok és, hogy köszöni szépen aztán megölelt és megpuszilt aztán és meg mondtam neki, hogy had írjam alá a kezét (xD) és akkor mondta, hogy rendben és akkor oda adta nekem a tollát én meg aláírtam a kezét és oda írtam a telefonszámomat (xD) ő meg nevetett és ő is aláírta az én kezemet aztán mondtam neki ,hogy rajzoltam neki valamit és kiszedtem a zsebemből egy ilyen lapot amin egy pálcika ember volt xDxD és erre is azt mondta, hogy milyen csodálatos meg, hogy ki fogja tenni a falára én meg nevettem és megint megpuszilt... aztán meg ment tovább xD Olyan aranyos volt..
xoxo
Óóó igen ez utóbbi képet én is imádom... annyira cukik Adamben feltámadt az apai gondoskodás.. xD de annyira aranyosak.. jajj a bab pici keze Adaméhet képest xD
Sooo cute.. <333
xDD az is jóó.. hát még élőbe milyen jóó lenne
már kifejlesztettem, hogy ha elalvás előtt rágondolok akkor róla álmodok (kivéve amikor nem xD de általában bejön) és általában jókat álmodom...
Hehe.. xD
igen én is mindig ezt mondom, hogy milyen szép a múltkor is mondtam a keresztanyámnak ő meg azt mondta, hogy de hisz ez egy pasi.. de azt, hogy pasi nem zárja ki azt, hogy szép legyen xD.. és hát a people magazinban is benne volt a 10 legszebb ember között.. xD azzal a hülye kakaduval xD..
Hát az ő gyerekének szerintem mindenki lenne az anyja xD..
De már éppen itt lenne az ideje, hogy elkezdjen szaporodni.. Ő nem akar sok gyereket???? kár.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!