Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
Ó, oké, akkor nem vagyok realista hang... ja, Tommy is jöhet. x) és ha már itt tartunk, Cassidy-t is bírom, abból a pár dologból, amit láttam/hallottam róla.. ő biztos jófej. *.*
emberek, erről már külön fórumot lehetne nyitni. XDD (Y)
Jah.. hehe..
De mi jól el fórumozgatunk itt.. xD
Jajj Istenem annyira aranyosak.. nem hittem volna, hogy valaha pasikra fogom ezt mondani, de annyira jó nézni őket.. xD tartsatok perverznek de nekem tetszik..
Am ne haragudj de tényleg nem tudom, hogy hol láttam rajta a karkötőt.. de majd még szétnézek boltokban.. :(( hát ez van lehet, hogy soha nem lesz olyanom xD.. végül is eddig is túl éltem.. ezekután is majd csak meg leszek valahogy..
Inkább veszek egy ilyen szegecses karkötőt meg övet az is cuki.. főleg Adam-en.. xD
a kezén?
vagy hol?
nem csak egy tetkója van??
mondjuk én azon lepődtem meg, hogy Tommynak mi van a kezére tetoválva.. :O
legalábbis úgy vélem, hogy ez az ő tetkója.. vagy nem??
nekem nem annyira jön be.. legalább is én nem tetováltatnám magamra..
hát énsem tetováltatnám magamra..:D
egyébként szerintem is édesek együtt xD
igen a kezén,pont a másik tetkója alatt [link]
hát én se tetováltatnám a Tommy-ét magamra...de az Adam-é tetszik a Horus szem
Ez most komoly??? :O
:O:O:O
Drake komolyan magára tetováltatta?? De már nincsenek együtt ugye?? Akkor most elment lézeres tetoválás eltávolításra vagy otthagyta?? Szerintem ez akkora hülyeség volt..
mondjuk Adam nevét én is magamra tetováltatnám.. mondjuk nem ekkorában..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!