Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?
xDD
amugy mi az autogramm címe? *-*
Adam Lambert c/o American Idol
CBS Television City
7800 Beverly Blvd., Suite 251
Los Angeles, CA 90036
Holnap vagy honap után adom fel a levelet.. szorítsatok.. :D
majd megírom, hogy írt-e és mit.. te is írd majd le..
jah meg lécci majd ha írsz neki írd bele azt is, hogy jöjjön magyarországra.. rem ha minnél többen mondjuk neki akkor eljön.. xP
aaa de jó lenne *-* <3:D
én am nemhiszem h írok neki.. imádom de gyáva vagyok. xD :(
Jaj igen tudom milyen érzés én is vagy két hete készülök megírni.. de most már végig gondoltam.. és hát imádom.. tiszta cukii meg minden és csak egy levél választ el attól, hogy beszéljek vele.. és lehet, hogy meg adja az e-mail címét meg ilyenek (és nem mellesleg lehet, hogy a szomszédba költözik xD) és még az is lehet, hogy egyszer még magyaroszágra is eljön.. am meg én bele írom, hogy ha van vmi helyesírási hibám akkor azt nézze el, mert ugye azért én még is csak magyar volnék (és nem angol xD)
Szóval.. szerintem azért érdemes megpróbálni.. az se biztos, hogy vissza ír.. de ha meg igen.. akkor elmondhatod, hogy beszéltél egy tiszta cuki pasival.. xD
jah ez jogos.:D
csak nemtom, én félek h máshova küldi, vagy nemír vissza és csalódott leszek.:( amugy majd írj ide ha visszaírt rá:D
és írólapra vagy ilyen nyomtatós izére.. xP
ahh.. ez annyira idegesító, hogy nem tudok ennyire önálóan gondolkodni.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!