Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adam Lambert e-mail vagy...

Adam Lambert e-mail vagy autógramm címe?

Figyelt kérdés
Tudjátok valamelyiket? Am ti mit írnátok egy ilyen levélbe??
2010. jún. 18. 12:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/242 anonim ***** válasza:

xDD

amugy mi az autogramm címe? *-*

2010. jún. 27. 22:06
 12/242 A kérdező kommentje:

Adam Lambert c/o American Idol

CBS Television City

7800 Beverly Blvd., Suite 251

Los Angeles, CA 90036

Holnap vagy honap után adom fel a levelet.. szorítsatok.. :D

majd megírom, hogy írt-e és mit.. te is írd majd le..

jah meg lécci majd ha írsz neki írd bele azt is, hogy jöjjön magyarországra.. rem ha minnél többen mondjuk neki akkor eljön.. xP

2010. jún. 27. 22:12
 13/242 anonim ***** válasza:

aaa de jó lenne *-* <3:D

én am nemhiszem h írok neki.. imádom de gyáva vagyok. xD :(

2010. jún. 27. 22:50
 14/242 A kérdező kommentje:

Jaj igen tudom milyen érzés én is vagy két hete készülök megírni.. de most már végig gondoltam.. és hát imádom.. tiszta cukii meg minden és csak egy levél választ el attól, hogy beszéljek vele.. és lehet, hogy meg adja az e-mail címét meg ilyenek (és nem mellesleg lehet, hogy a szomszédba költözik xD) és még az is lehet, hogy egyszer még magyaroszágra is eljön.. am meg én bele írom, hogy ha van vmi helyesírási hibám akkor azt nézze el, mert ugye azért én még is csak magyar volnék (és nem angol xD)

Szóval.. szerintem azért érdemes megpróbálni.. az se biztos, hogy vissza ír.. de ha meg igen.. akkor elmondhatod, hogy beszéltél egy tiszta cuki pasival.. xD

2010. jún. 28. 10:41
 15/242 anonim ***** válasza:

jah ez jogos.:D

csak nemtom, én félek h máshova küldi, vagy nemír vissza és csalódott leszek.:( amugy majd írj ide ha visszaírt rá:D

2010. jún. 28. 21:21
 16/242 A kérdező kommentje:
Ok.. mindenképpen.. azért én reménykedem, hogy írni fog.. én is elég csalódott lennék ha nem válaszolna.. de hát tudod "a remény hal meg utoljára" xDxP
2010. jún. 28. 21:48
 17/242 A kérdező kommentje:
Am te milyen lapra írnád? Mert már megvan, hogy mit akarok írni, meg ugye a cím is meg van.. csak azt nem tudom, hogy most kézzel írjam vagy nyomtassam ki (de én arra gondoltam, hogy az hitelesebb vagy nem tudom milyenebb lenne ha kézzel írnám xP) és azt sem, hogy milyen papírra.. azt akarom, hogy minden szép legyen xD.. és fogalmam sincs, hogy mit csináljak :( xD
2010. jún. 28. 21:56
 18/242 anonim ***** válasza:
sztem sima fehér lapra írj kézzel:D
2010. jún. 28. 22:33
 19/242 A kérdező kommentje:

és írólapra vagy ilyen nyomtatós izére.. xP

ahh.. ez annyira idegesító, hogy nem tudok ennyire önálóan gondolkodni.. xD

2010. jún. 28. 22:38
 20/242 anonim ***** válasza:
írólapra.:D már ha még aktuális a kérdés xD
2010. júl. 5. 18:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!