Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik heti 3-4 alkalommal...

Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre márpedig szükségetek van?

Figyelt kérdés

Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.

A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?

2014. ápr. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez nagyon vicces :D
2014. ápr. 17. 18:53
 72/74 anonim ***** válasza:
91%
Hozzál fel nemzetközi példákat. Pl. Tudod apa anya Bankokban is úgy van, hogy a nők egy hónapot dolgoznak egy hónapot pedig puccos szórakozóhelyekre járnak gazdag és befolyásos emberekkel találkozni. És higgyétek el, hogy nagyon megéri nekik ahogy nekem is. Csak annyi a különbség, hogy itt nem kell leadni a munkahelynek egy bizonyos %-ot a szabi fejében. Nem is értem miért nem tetszik ez nektek, hiszen sokkal jobban lehet keresni vele mint a munkahelyen.
2014. ápr. 17. 19:32
 73/74 anonim ***** válasza:
97%
Ez a kérdés vérlázító, akár kamu, akár nem. Én csak fogtam a fejem. Bulikban fontos emberek, meg tanulsz tőlük? Nappal pihennek? Meg hogy szükséged van rá, jesszusom... Magyarázd már meg, hogy ugyan kik ezek, mit csinálnak, és egyáltalán mit tanulsz tőlük... Mert bezzeg csak ezt nem írod le, de azt, hogy szükséged van rá, meg te számítasz, azt igen, na hagyjuk már.
2014. ápr. 17. 19:32
 74/74 anonim válasza:
100%
Szerintem a kérdező túl sok Álom.net kaliberű filmet nézett.Minden esetre isteni jót röhögtem :D
2014. ápr. 18. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!