Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre márpedig szükségetek van?
Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.
A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?
"Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt."
Akkor én egy senki vagyok és nem számítok? :D Rögtön elásom magam, mert 40 év alatti vagyok és nem pakolják a seggem alá a bulipénzt.
Itt nem azzal van a baj, hogy bulizni akar, tegye azt.
Hanem a stílus. Otthon is így adod elő, hogy "De, Anyaaaaa, mindenki ott van, aki számíííít!!! Mindenkinek csilli-villi autója van, hadd, légyszi, hadd!!!"
"#7 kiscsillag akkor nézz körül egyszer a balatoni éjszakában, hogy mennyi Ferrari, Porsche, BMW, Audi cirkál és láss csodát. "
Kiscsillag, az igazán fontos embereket nem az autójuk alapján ismerjük fel. Mondom, közöd nincs az igazán fontos emberekhez :) Azok nem a tré balatoni diszkókban szórakoznak hétvégente, hanem olyan helyeken, ahol téged még katalógusból sem lehet kiválasztani ágymelegíteni, angyalkám :)
Hál'istennek, én sem ilyen butuska felületes 21 éves voltam, mint a kérdező :) Ennél jóval értékesebb életet éltem és élek most is. Szerencsés vagyok :)
25 azért az durva.
Tehát én mentővezetőként semmit nem tettem le az asztalra?Én kevesebbet érek mint azok akik az éjszakában tevékenykednek?
"#18: Azért nem látod őket nappal, mert olyankor pihennek. Ők az éjszakában tevékenykednek, sokat lehet tőlük tanulni. Már letettek valamit az asztalra, ezért is járnak ilyen kocsikkal."
:D :D :D
Téged jó könnyen be lehet etetni, te még azt is elhinnéd, hogy te vagy életük szerelme és nem csak egy estés strigua!
Mondom, az igazán fontos emberek nappal dolgoznak, este pihennek, hétvégén pedig nem a Balatonon szórakoznak. De mivel te nem ismersz fontos embereket, ezért nem tudsz róluk semmit :)
Dzsudzsák Balázsnak Bentley-je van, aztán mégsem fontos ember.
"Ők az éjszakában tevékenykednek, sokat lehet tőlük tanulni."
Gondolom még véletlenül sem becsületes és legális munkát.
Attól, hogy összecsencselnek egy puccos kocsira valót, nem lesznek fontos emberek, hanem bűnözők (és gondolom időnként meg aztán börtöntöltelékek, egy részük legalább is). Szép életcél, mit ne mondjak... a szüleid biztos nagyra fogják értékelni, ha ezt így előadod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!