Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre márpedig szükségetek van?
Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.
A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?
Ti nagyon irigyek vagytok, ezt már látom. Nem tudjátok mi az igazi élet. Egy ilyen buliban se voltatok még. Ezért is mondtam, hogy a Balaton parton csak komoly emberek vannak a klubokban. Kispályásokat elvétve látni, ha le is merészkednek, lerí róluk, hogy nem idevalók! Úgy látom Ti ebbe az utóbbi csoportba tartoztok. Soha nem jutottatok be ilyen helyekre, csak a nyálatokat csorgattátok, mert már a bejáratnál visszafordítottak!
Egyébként nagyon eltértünk a tárgytól!
Egyszer pedig már kértem, hogy csak hozzáértők írjanak! Laikusokra nem vagyok kíváncsi!
# 38/40
Buliztam én is ennyi idősen (meg korábban is, és később is, olykor most is), de szórakozni mentem, nem "puccos" helyekre díszrib.ncoskodni és Ferraris "fontos emberek" s.ggében lihegni hogy aztán erre verjem a mellkasom. Nem hogy 21, de még 12 évesen se voltam ilyen átkozottul sekélyes.
" Azért nem látod őket nappal, mert olyankor pihennek. Ők az éjszakában tevékenykednek, sokat lehet tőlük tanulni. Már letettek valamit az asztalra, ezért is járnak ilyen kocsikkal."
Ebben tökéletesen igaza van a kérdezőnek. Hiszen a stricik a menő kocsijukkal bizony este, éjszaka tevékenykednek, és keresik azokat a naivákat akik szerint minden fontos ember ott van a buliban..
Amúgy meg te összesen 10 alkalommal tudod eljátszani a csütörtöktől-vasárnapig tartó bulizásokat. Ez durván 2 hónapnyi bulizás. Neked csak 20 napod van, és a 20 napodnak a felével a céged rendelkezik..
Áruld el hol dolgozol, hogy engedélyezik, hogy 2 hónapon át minden csütörtök és péntekjén nem mész dolgozni??
Nyilván a nagyon fontos emberek olyan 21 évesekkel akarnak bulizni, akik anyucival vitatkoznak a parti fontosságáról.
Mellesleg szerinted aki tényleg sikeres ember, az Balatonfüreden diszkózik? Ez a legmenőbb ország a világon? Ejha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!