Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik heti 3-4 alkalommal...

Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre márpedig szükségetek van?

Figyelt kérdés

Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.

A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?

2014. ápr. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

Ti nagyon irigyek vagytok, ezt már látom. Nem tudjátok mi az igazi élet. Egy ilyen buliban se voltatok még. Ezért is mondtam, hogy a Balaton parton csak komoly emberek vannak a klubokban. Kispályásokat elvétve látni, ha le is merészkednek, lerí róluk, hogy nem idevalók! Úgy látom Ti ebbe az utóbbi csoportba tartoztok. Soha nem jutottatok be ilyen helyekre, csak a nyálatokat csorgattátok, mert már a bejáratnál visszafordítottak!

Egyébként nagyon eltértünk a tárgytól!

Egyszer pedig már kértem, hogy csak hozzáértők írjanak! Laikusokra nem vagyok kíváncsi!

2014. ápr. 17. 16:42
 42/74 anonim ***** válasza:
100%

# 38/40

Buliztam én is ennyi idősen (meg korábban is, és később is, olykor most is), de szórakozni mentem, nem "puccos" helyekre díszrib.ncoskodni és Ferraris "fontos emberek" s.ggében lihegni hogy aztán erre verjem a mellkasom. Nem hogy 21, de még 12 évesen se voltam ilyen átkozottul sekélyes.

2014. ápr. 17. 16:46
 43/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged beengednek, ott nem lehetnek fontos emberek.
2014. ápr. 17. 16:46
 44/74 anonim válasza:
100%
Nem lehetsz valami jó csaj, ha nem kellettél eddig egyik csilli-villi autósnak se.
2014. ápr. 17. 16:47
 45/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu, ennyire nem lehet egy 21 éves lány ilyen buta :)
2014. ápr. 17. 16:47
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

" Azért nem látod őket nappal, mert olyankor pihennek. Ők az éjszakában tevékenykednek, sokat lehet tőlük tanulni. Már letettek valamit az asztalra, ezért is járnak ilyen kocsikkal."

Ebben tökéletesen igaza van a kérdezőnek. Hiszen a stricik a menő kocsijukkal bizony este, éjszaka tevékenykednek, és keresik azokat a naivákat akik szerint minden fontos ember ott van a buliban..

Amúgy meg te összesen 10 alkalommal tudod eljátszani a csütörtöktől-vasárnapig tartó bulizásokat. Ez durván 2 hónapnyi bulizás. Neked csak 20 napod van, és a 20 napodnak a felével a céged rendelkezik..

Áruld el hol dolgozol, hogy engedélyezik, hogy 2 hónapon át minden csütörtök és péntekjén nem mész dolgozni??

2014. ápr. 17. 16:49
 47/74 anonim válasza:
100%
Nézd, volt pénzes felsővezető pasim. Nappal dolgozott, sokat keresett drága Volvoval járt, de soha nem állt volna le egy ilyen kis butucska felszínes csajjal. Tudod, te nem fogsz kelleni soha a tényleg fontos embereknek. Téged csak d*gogatni fognak és ennyi. Senkinek se kellesz hosszútávon a gyerekes buta nevetséges felfogásod miatt. Sajnállak de tényleg, igazán sajnállak.... Nem tudod milyen értékesnek lenni és soha nem is fogod megtudni... Szomorú :(
2014. ápr. 17. 16:52
 48/74 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a nagyon fontos emberek olyan 21 évesekkel akarnak bulizni, akik anyucival vitatkoznak a parti fontosságáról.

Mellesleg szerinted aki tényleg sikeres ember, az Balatonfüreden diszkózik? Ez a legmenőbb ország a világon? Ejha.

2014. ápr. 17. 16:53
 49/74 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező nő? Tacskó fiúnak kifejezetten szórakoztató, de a nőktől többet vár az ember. Így már kifejezetten gáz.
2014. ápr. 17. 16:54
 50/74 anonim ***** válasza:
100%
27 nap szabi 21 évesen???
2014. ápr. 17. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!