Beleugrottok egy többéves kapcsolat után egy másikba vagy szükségetek van "pihenőre"?
Nem vagyunk egyformák,ki így ki úgy.Meg szerintem nagyban függ attól is,hogyan ért véget a kapcsolat.Ha az egyik fél szerelmes még további tervei voltak,ragaszkodott a kapcsolatához,csalódott fáj neki,akkor valószínű időre van szükség mire egy másik kapcsolatba belemegy az ember.
Ha már nem jelentett semmit,vagy már jelen is volt az utód,akkor valószínű vele folytatja.Tehát szerintem függ embertípustól is,és a körülményektől is.
Én azért semmiképpen nem kezdenék kapcsolatba,hogy ne legyek egyedül.
Ugyanilyen vagyok.
Egyszer volt egy éves szünet. Aztán egy másfél éves kapcsolat, amiben úgy elvoltam, de nem dobogtatta meg annyira a szívem.Aztán közvetlen utána egy nagyon nagy szerelem, ami 3 évig tartott. Azért tarott ilyen sokáig, mert a szerelem elvakított, nem vettem észre, hogy félrejár, aztán mikor kiderült agresszív majommá vált. Rendesen megutátam, de féltem ott hagyni aztán jött egy ismerős, akiről kiderült, hogy rég szerelmes belém. Váltottam, most vele vagyok több, mint 3 éve, minden rendben köztünk és a pocakomban az első babánk.
Amúgy tényleg nem árt egy kis szünet a kapcsolatotk között, de ha jön olyan, akivel tudod, hogy működni fog és kedved is van hozzá, akkor nem kell kihagyni, még akkor sem, ha pár napja vagy szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!