Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy
magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre
márpedig szükségetek van?
Figyelt kérdés
Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.
A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?
De jót nevettem a válszok olvasásakor, köszönöm :D
2014. ápr. 17. 16:26
32/74 anonim válasza:
Kérdező köszönöm ezt a pár boldog percet nagyon sokat nevettem a kérdés és a válaszok olvasásakor :'D MÉG HOGY AKI SZÁMÍT XD
Nem voltál te még egy jó buliban, csak azért jársz, hogy menő legyél :D Az úgy nem az igazi. Gáz vagy :D
2014. ápr. 17. 16:27
33/74 anonim válasza:
Ja és gondolom, azért nem nagyon segítesz a házimunkában, mert te nem arra születtél :DD
2014. ápr. 17. 16:29
34/74 anonim válasza:
Elcsöndesedett a kisasszony... :)
2014. ápr. 17. 16:30
35/74 anonim válasza:
Elmondanád, hogy mégis mit lehet azoktól a baromi fontos emberektől tanulni? Hogy futtass lányokat? Hogy árulj drogot? Hogy húzz le mégtöbb pénzt a milliomos apuciról? Mert elárulom, hogy aki "fontos" ember, az igenis nappal dolgozik, inkább ezt kéne eltanulnod. Vagy ha annyi pénze van, hogy nem kell dolgoznia, akkor nem a siófoki diszkóba jár nyáron a tinip*csák közé, hanem valamelyik tengerparti luxusszálloda medencéjében iszogatja a koktélját.
2014. ápr. 17. 16:31
36/74 anonim válasza:
Fontos emberek alatt talán az alvilági arcokra gondol. A kérdéséből ítélve, neki szerintem max ők lehetnek fontos emberek. :D
2014. ápr. 17. 16:35
37/74 anonim válasza:
36-os vagyok, én 25 éves vagyok és eljárok szórakozni, ha épp tehetem, nyáron pedig a barátommal le szoktunk menni Siófokra pár napra, szóval a te értékrended szerint én számítok, csak hogy lásd, hogy "aki számít", azok közül sem gondolja mindenki úgy, mint te.
2014. ápr. 17. 16:36
38/74 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. 21 éves Ebben a korban így gondolkoznak. Akkor én is a Flörtbe jártam. Voltam Hollandiában, May Dayen Dortmundban a Westfalenhalleben, Ibizán. Ami az érdekes, hogy több lakás árát vertem el a bulikban és semmivel sem vagyok elmaradva a korosztályomtól. Van családom, gyerekeim, vállalkozásom. Nem kell az ilyen fiatalokat csípőből leszólni. Gyűjthet élettapasztalatot, lazaságot stb és még az értékrendje is alakulhat.
2014. ápr. 17. 16:37
39/74 anonim válasza:
"Fontos emberek alatt talán az alvilági arcokra gondol."
A tacskók ezekre mindig rá vannak kattanva, ez sem kifejezetten újdonság.
2014. ápr. 17. 16:40
40/74 anonim válasza:
Persze. De te bulizni voltál és nem milliomos vadászatra indultál. Tudod, azért van a kettő között különbség, és nem is kicsi. A te életed és az övé között picit nagy a kontraszt, remélem, érted, mire gondolok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!