Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik heti 3-4 alkalommal...

Akik heti 3-4 alkalommal jártok bulizni, hogy magyarázzátok el szülőknek, rokonoknak, hogy nektek erre márpedig szükségetek van?

Figyelt kérdés

Nyáron a Balaton parton rengeteg fesztivál, diszkó üzemel. Ugye aki számít az országban és nem múlt még el 40 az a forró nyári estéken természetesen Fürednek, vagy Siófoknak veszi az irányt. Így teszünk mi, sz-cs-től kezdünk, vasárnap fejezzük be.

A gond, hogy ilyenkor 7-8 körül érek haza reggel, 16 óra körül kelek és már készülök is az estére. Hogy értessem meg velük, hogy ez nekem csak jó, és a mostaniak mellé még rengeteg fontos ember megismerek, akikkel nappal szinte alig találkozni?

2014. ápr. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

Na, kérdező én voltam ilyen bulikban és nagyon jól tudom mi folyik ott. Ezek a "nagyon fontos emberek" vagy illegális módon szedték össze a BMW-re valót, vagy a gazdag szülők tömik a zsebüket. Tudom, ott voltam. Láttam, amikor a kokainnak nevezett másodosztályú növényvédőt osztották szét az ilyen roppant okos kislányoknak mint te :) Aztán mikor jólvégezte dolgát, fogta magát és beszállt a jahct méretű fekete BMW-jébe.

Az igazán fontos és befolyásos emberek nem ilyen alja bulikba járnak, mit te. Még a környékéről is kilennél nézve.

2014. ápr. 17. 16:58
 52/74 anonim válasza:
100%

Te vagy az, Lézer Jancsi?

"Mindenki annyit ér, amennyije van."

2014. ápr. 17. 16:59
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem Dubaiban, a Seychelle-szigeteken vagy Thaiföldön is rázhatnád a rongyot (szeretnéd is, mi?), akkor se irigyelnélek. Inkább sajnállak, hogy neked ez az "igazi élet", bár a szüleidet még jobban sajnálom.
2014. ápr. 17. 17:00
 54/74 anonim ***** válasza:
100%
Sírok:D miért, szerinted mi a követelmény egy balatoni diszkóba való bejutáshoz? Fizesd ki a belépőt, ha van, legyél több 18-nál, de sok helyen az is megteszi, ha 13-nál többnek nézel ki, ne legyél hulla részeg és ha van dress code, farmer-pólónál egy fokkal csinosabban nézz ki. Na most nagyon nagy teljesítmény felvenni egy koktélruhát, amit a kínaiban is megvehetsz 3000 forintért az már senkit nem érdekel, vagy felvenni egy inget, ha férfi vagy, erre rajtad kívül biztos senki nem képes.
2014. ápr. 17. 17:02
 55/74 anonim ***** válasza:
100%

A fontos emberek nem Siófokon és Füreden szórakoznak :)

Titkárnője voltam egynek. Na de az olyan volt, hogy nem mondod meg, hogy másfélmillárdos bankszámlája van. Elmondom neked, egy sima Audival járt, nem kellett neki Ferrari meg Porsche. Olyan helyeken üdült, ahova te elképzelni sem tudnád magad. Én vettem a repülőjegyét, a szállását. Két mobiltelefonja volt. Az egyiknek a számát négy ember ismerte. Én, a felesége, és a szülei.

A másik mobiltelefonja volt az üzleti. Azt nem ő hordta magánál, hanem én. Mert az igazán fontos embernek a titkárnője veszi fel a telefonját, nem saját maga.

Nappal dolgozott, éjszaka aludt. Hétvégén nem a füredi diszkókban járt. Mert ő tényleg fontos ember volt. Igaz, negyven felett.

Szóval kisbogár, a te fontos embereid drogokból és lányfuttatásból élnek. És ebből neked milyen "előnyöd" származhat?

Elmondom:

1. te is beállsz a futtatott prostik közé, és katalógusból válogathatnak, ha szerencséd van. Ha nincs, akkor az utca szélén kell állni.

2. Szépen belepottyantanak valamit az italodba. Először ingyen kapod. Aztán, ha már szépen hozzászoktál, fizethetsz nekik keményen.

Akik az éjszakában dolgoznak, azok ezzel foglalkoznak. Hiába áltatod magad. Szépen mész a lejtőn lefelé, és még integetsz is hozzá.

2014. ápr. 17. 17:02
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg te összesen 10 alkalommal tudod eljátszani a csütörtöktől-vasárnapig tartó bulizásokat. Ez durván 2 hónapnyi bulizás. Neked csak 20 napod van, és a 20 napodnak a felével a céged rendelkezik.. "

A munka törvénykönyve szerint az egyharmadával rendelkezik a munkavállaló, a kétharmadát egyeztetnie kell a főnökkel. Ha az elengedi, akkor mehet, de furcsának tartom én is, hogy simán megpattanhat minden héten, és más kollégának ez nem hátrány.

2014. ápr. 17. 17:05
 57/74 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ginát tesznek a piájába és partyba vágják hárman. Így még fizetniük sem kell érte:)
2014. ápr. 17. 17:08
 58/74 anonim válasza:
11%
Ne huzzátok már le ennyire a kérdezőt, szerintem nem annyira vészes ez, fiatal eljár bulizni, valószinű a barátnőivel, haveri társaságával. Jó még nincs annyira érett hogy felfogja, hogy nem minden arany ami fénylik. Igazi kis tini lány, aki még felelőtlenül discozik, majd megjön az esze, azt csak jó bulinak fogja fel. Sokan lejárnak ilyen helyekre, nyáron kicsit bulizni, azt nem keritenek neki ekkora erkölcsi nevelést, kibulizzák magukat, szept. jön a suli, telnek az évek és okosabb lesz a kérdező is.
2014. ápr. 17. 17:12
 59/74 anonim ***** válasza:
9%

ma 16:57

Honnan vetted hogy 27 napja van a kérdezőnek???

2014. ápr. 17. 17:13
 60/74 anonim ***** válasza:
100%

onnan vettem, hogy ő maga írta...

Nyáron én szerda vagy csütörtök délután leteszem a lantot, cs-p-et, vagy csak a pénteket veszem ki. Így sokáig elég az a 27 nap.

2014. ápr. 17. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!