Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
Óriásnő szerintem Eren anyja lesz nem. ? Megható lenne. :)
Nem lepne meg, vagy ki lesz szerintetek?
Kétlem, az viszont feltűnő volt hogy akit "összezűzott" ember mintha regenerálta volna magát.
Amúgy már is fokokkal jobb lett az anime, kezd kijönni a történet, már is van a fejünkbe csomó verzió mi-hogy-miért. Elbaszták mrá a lassú adaptálással, mennyivel jobb lett volna ha ebből inkább 12részt csinálnak és nem lesz vontatott..
Kedves utolsó! De ezt az animében még biztosan nem lehet tudni, de azért köszi, hogy mindenki másnak benyomtad ezt a csudajó spoilert :D Ne érts félre, én olvasom a mangát, sőt még a spoilereket is szeretem, de vannak olyanok, akik ki nem állhatják, és a fejemet teszem rá, hogy az itt lévő kommentelők között is van 1-2 :)
Még egyszer köszi (nem a magam nevében köszönöm, hanem azoknak akik nem éppen örülnek most ennek az infónak)
Egy pillanatra megijedtem, hogy az én kommentemmel van a probléma :D
De leesett mire írta az utolsó, én is láttam a spoiler kommentet. Miért nem bírják egyes emberek magukban tartani..
Nekem nagyon tetszik! Igaz, az eleje epikusabb volt, és szerintem jobb is, mint a mostani részek. Bár az utóbbi néhány rész megint kicsit akció dúsabb volt, de élveztem az ilyen téren laposabb, de sok dialógussal tűzdelt epizódokat is.
Kicsit lassú a történet menete, de még ez a "pont jó" kategória. Grafika tetszik, bár messze nem a legjobb, amit láttam, és az animációk is kissé elnagyoltak helyenként, de nem zavar, amíg a történet jó. Mangát amúgy nem olvasom (még), de biztos jó, szerintem elkezdem majd.
Amúgy igaz, hogy csak 25 epizód lesz plusz egy OVA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!